Canon EOS 700D гарантия производителя

    Категорія товарів знаходиться у стадії наповнення...

EOS 700D Canon – легке створення деталізованих знімків

Цифровий дзеркальний пристрій серії EOS створений виробником Canon – 700D. Апарат є продовженням лінійки аматорських моделей за назвою EOS Digital. Серія EOS модель 700D – наступник EOS 650D, має велику схожість з ним, відрізняється лише новим колесом управління режимів, іншим матеріалом обробки корпусу, оновленою системою автофокусування під час налаштування режиму Live View під час зйомки відео та можливістю перегляду творчих ефектів у реальному часі.

Виявіть свою творчу натуру, скориставшись апаратом 700D і створивши неймовірну красу знімки. У створенні реалістичних кадрів вам допоможе 18 Мп датчик. Ви відчуваєте неабияке задоволення від зйомки, скориставшись сенсорним РК-екраном, із змінним кутом нахилу.

Переваги моделі:

  • легка та швидка зйомка завдяки сценарному, інтелектуальному режиму;
  • Точні та якісні знімки з прийнятним рівнем шумів;
  • при зйомці відео всі рухомі об'єкти знаходяться у фокусі внаслідок автофокусування відео під назвою Movie Servo AF;
  • дослідження різних кутів зйомки за допомогою чутливого до торкання РК-екрана;
  • в результаті 18-мегапіксельні фото та відео Full HD.

Компанія Canon вже довгі роки є лідером у сфері оптичних розробок, які дозволяють робити високоякісні фотографії. Фахівці щороку з гордістю представляють оновлену модель, цього разу до вашої уваги представляється флагманська модель популярної лінії EOS.

EOS 700D is kit – аматорська камера з підтримкою різних об'єктивів, байонетом EF/EF-S. Матриця потужна з 18.5 Мп (22.3/14.9). Роздільна здатність відео – 1920/1080. Вага камери – 580 грамів.

За допомогою камери легко та просто відстежувати динаміку рухів. У цьому вам допоможе автоматичний фокус із 9 точками, тип – хрестовий. Серійна зйомка здійснюється зі швидкістю 5 к/с. Тепер можна створювати фото з низьким рівнем шумів і друкувати у великій якості або змінювати композицію і кадрувати.

Чутливість властива камері – 100-6400 ISO. Як і в більшості пристроїв є корисна функція очищення матриці. Сенсорний екран має діагоналлю 3 дюйми та видошукачем оптичним. Розрахований апарат на фотографів початкового рівня. Є інтелектуальний режим зйомки в авто визначенням оптимальних налаштувань. Доступний режим повного контролю користувача над процесом зйомки.

Вартість фотокамери у Києві близько 684 долари. Замовити апарат можна на сайті або купити в одному з наших магазинів.

Наприкінці березня 2013 року компанія Canon публіці представила дзеркальний пристрій початкового рівня. Вона має назву 700D kit 18-55 IS STM, серія EOS. На вигляд апарат дуже схожий на модель 650. Він є її логічним продовженням і входить до ряду аматорських камер EOS.

Фотокамера має у своєму арсеналі 18-мегапіксельний КМОП-сенсор. Рекомендується придбати пристрій тим, хто тільки починає освоювати світ дзеркальних, цифрових фотознімків або переходить з мильниці на дзеркалку.

Основою вдосконаленої системи автофокусування є датчики детекції, які реалізують гібридний фокус у налаштуванні Live View. Ключовий модуль автоматичного фокусу – 9-крапковий хрестового типу датчик. Фотоапарат, як і його вартість, відносяться до класу початкового рівня. За допомогою пристрою можна робити серійну зйомку. Камера обладнана сенсорним екраном. Дозвіл відзнятого матеріалу - 1080р. Можна обирати автоматичний чи ручний контроль.

Висока якість зйомки забезпечується завдяки оптичній системі стабілізації. Виключено розмиття внаслідок тремтіння руки або зйомки в русі.

Розробники впровадили у пристрій технологію сценарного інтелектуального режиму, який дозволяє з великою точністю аналізувати кожну зняту сцену та автоматично вибудовувати відповідні значення налаштувань камери.

Купити апарат можна в Україні за ціною – 747 доларів.

Неймовірна якість «картинки» можлива завдяки сильному процесору – DIGIC 5 у поєднанні з найширшим спектром, можливістю розширення до 25 600. Розробники створили апарат EOS 700D спеціально для того, щоб зробити творчий процес більш захоплюючим і простим і забезпечити користувачів виключно реалістичними знімками. З безліччю функцій та режимів легко впорається навіть новачок. З придбанням будь-якої з вищеописаних моделей ваша фотографічна творчість вийде на новий досі невідомий рівень. Багато фотографів-любителів вважають за краще саме цей фотоапарат іншим, тому що в ньому зібрано багато корисних функцій. Створюйте знімки, від яких захоплює дух!