Nikon D7000 body

    Категорія товарів знаходиться у стадії наповнення...

Nikon D 7000.

Nikon D 7000 body гарантія виробника – фотоапарат, який стане чудовим придбанням як для новачка, так і професіонала. Апарат має магнієву задню та передню панель, а всі інші його складові надійно захищені від попадання вологи та пилу. Дана модель дуже компактна і має малу вагу, що дозволяє брати її із собою у далекі подорожі.

Фотокамера має світлочутливу матрицю, виконану на основу КМПО-технологій формату DX з роздільною здатністю 16,2 Мп. Завдяки цьому ви зможете робити чудові високоякісні знімки. Унікальна система обробки фотографій EXPEED2 розроблена компанією Nikon допоможе вам підкоригувати всі недоліки. 39-точкова система автоматичного фокусування камери надасть можливість робити чіткі, яскраві та контрастні знімки, навіть якщо об'єкт перебуває в русі. Nikon D 7000 body гарантія виробника має два гнізда для карток пам'яті. Завдяки цьому ви зможете на одній із карток зберігати фотографії, а на іншій відео-файли. За допомогою цієї моделі у вас з'явиться унікальний шанс знімати відео у форматі Full HD. Також апарат має досить великий ЖК-екран з роздільною здатністю 920 тисяч пікселів, який дозволить зручно переглядати відзнятий матеріал.

Основні характеристики Nikon D 7000 body гарантія виробника:

  • Надчутлива матриця, заснована на КМПО-технологіях, формату DX,
  • високоякісний РК-екран,
  • EXPEED-система обробки знімків,
  • міцний і герметичний корпус, який запобігає проникненню частинок пилу та вологи всередину,
  • 2 роз'єми для карт пам'яті, підтримка карт у форматі SDXC,
  • запис відео у форматі Full HD та вбудовані стереодинаміки.

На нашому сайті ви зможете детально ознайомитися з усіма характеристиками будь-якої моделі, що вам сподобалася, і поставити всі цікаві для вас питання досвідченим продавцям-консультантам. Оформити замовлення не складе значних труднощів і вже в короткий період часу ваша посилка буде доставлена в будь-яке місто по Україні.

Nikon D 7000 Kit AF-S DX 18-105 VR гарантія виробника – унікальна фотокамера, яка буде доречна в поїздці та досить потужний апарат, який готовий впоратися із найрізноманітнішими завданнями в найекстремальніших умовах зйомки. Ця модель включає ряд удосконалених функцій, які відповідають вимогам фотографа будь-якого класу, який прагне розвинути свої творчі та професійні навички.

Nikon D 7000 Kit AF-S DX 18-105 VR має світлочутливу КМОП-матрицю, яка здатна забезпечити створення реалістичних кадрів з насиченими та натуральними відтінками та зниженим рівнем шуму.

EXPEED 2 – спеціальна система для редагування зображень, яка здатна підвищити продуктивність та забезпечити відмінну якість знімків за мінімальної витрати енергії.

Апарат має функцію механічного керування чутливістю ISO (100-6400), яку також можна регулювати вручну і збільшити до 25 600. Для того щоб отримати якісні знімки при зйомці в момент руху об'єкта варто застосовувати більш короткі витримки.

Фотокамера має два роз'єми для SD-карток пам'яті, за рахунок яких можна розширити можливості зйомки. Ви зможете зберегти відзнятий матеріал на одній карті, а потім використовувати іншу.

Камера має особливу кнопку, при натисканні якої ви зможете миттєво почати записувати відео у форматі Full HD. За допомогою безперервно стежить АФ ви зможете протягом усієї зйомки утримувати об'єкт у фокусі і за рахунок вбудованого стереомікрафона можна записати якісний стереозвук.

Високошвидкісне та точне автофокусування по всьому кадру забезпечить інтелектуальна 39-точкова система. Зона АФ включає 4 режими, завдяки яким ви зможете знімати навіть об'єкти, які знаходяться в русі.

Дана модель має міцну інструкцію: обидві кришки виготовлені з якісного магнієвого сплаву, вони дуже міцні, але водночас і легкі. Всі сполучні елементи камери захищені від механічних впливів, потрапляння частинок пилу та вологи.

Фотокамера оснащена досить великим ЖК-екраном з армованим склом, який зробить процес перегляду та коригування фотографій та відео надзвичайно приємним.

За допомогою цієї ультрасучасної камери ви зможете проводити зйомку у безперервному режимі зі швидкістю 6 кадрів на секунду.

Доставка здійснюється не тільки до Києва, а й до всіх міст України. Компанія гарантує високу якість своєї продукції, зручність доставки, прийнятну ціну та високий рівень сервісу.