Nikon D600

    Категорія товарів знаходиться у стадії наповнення...

Nikon D 600.

Нова модель фотоапарату від компанії Nikon – ультралегка та компактна фотокамера Nikon D 600.

Дана модель має надчутливу матрицю, створену на основі КМПО-технологій, формату FX з роздільною здатністю 24,3 Мп, яка забезпечить дивовижну деталізацію і відтінкову палітру навіть при зйомці в недостатньо освітленому приміщенні. Камера оснащена 39-точковою системою АФ із модулем датчика автофокусування Multi-CAM4800, за рахунок неї можливо моментально та правильно охопити весь кадр. Чутливість ISO 100-6400 одиниць за бажання можна розширити до 25 600 одиниць або зменшити до 50 одиниць. При покупці цієї моделі у вас з'явиться знімати відео Full HD у форматах FX та DX. Максимальна тривалість відео - 29 хвилин 59 секунд.

Фотокамера Nikon D 600 має систему обробки EXPEED 3, яка дозволить отримувати відмінні яскраві знімки. За допомогою розширеного динамічного діапазону можна зробити висококонтрастні сюжетні знімки зі слабким рівнем шуму та глибокою гамою кольорів. Завдяки наявності активного D-Lighting, ви зможете пропрацювати велику кількість деталей навіть у несприятливих умовах освітлення. Саме за допомогою цієї унікальної функції зображення виглядатимуть природнішими.

Модель має жк-екран, діагональ якого 8 см і роздільна здатність близько 921 тис. пікселів, на якому можливий чіткий та яскравий перегляд зображень з широкими можливостями відтворення кольорової гами. Апарат має видошукач з високими характеристиками і практично повністю покриває кадр і здатний збільшувати зображення в 7 разів. Зйомка може відбуватися безперервно з частотою 5,5 кадрів за секунду, навіть якщо об'єкт перебуває в русі.

Фотокамера Nikon D 600 додатково оснащена адаптером для бездротового підключення WU-1b виробництва компанії Nikon, за допомогою якого можна здійснити передачу зображень безпосередньо з фотокамери на планшетний комп'ютер або смартфон на платформі OC Android або IOS.

Купити першу повнокадрову фотокамеру Nikon D 600 можна в інтернет-магазині "АВС-Фото". Прийнятна ціна, гарантія та висока якість це все вам гарантує відмінний сервіс "АВС-Фото".

Nikon D 600 гарантія виробника – перша повнокадрова фотокамера від компанії Nikon.

Апарат має надчутливу матрицю, яка виконана на основі КМПО-технологій, у форматі FX з роздільною здатністю 24,3 Мп, вона забезпечить відмінну деталізацію та чудову передачу кольорів та відтінків навіть при недостатньому чи неякісному освітленні. Чудове співвідношення "сигнал-шум" та великий динамічний діапазон дозволить створити кадри з м'якою градацією світла.

З цією моделлю цифрової фотокамери у вас з'явиться можливість записувати відео Full HD у форматах FX та DX та з роздільною здатністю 30р, 25р та 24р за допомогою функції D-відео з кількома форматами.

EXPEED 3 – унікальна система редагування зображень, яка дозволить вам зробити чудові кадри з чудовою передачею кольорів. Матриця цієї фотокамери та наявність 2016-піксельного датчика RGB надає точні дані системі розпізнавання сюжетів, яка оптимізує витримку, автофокусування та баланс білого перед натисканням кнопки затвора для того, щоб отримати чіткі знімки.

Цецтраферна зйомка дозволить зберігати знімки у вигляді відеофайлів і переглядати уповільнені рухи, в прискореному режимі перегляду значно збільшуючи швидкість. За допомогою Picture Control у вас з'явиться можливість змінювати вигляд фотографій та відео, ретельно налаштовуючи безпосередньо перед зйомкою різкість, насиченість та відтінок.

Фотокамера Nikon D 600 гарантія виробника оснащена верхньою та задньою кришкою з магнієвого сплаву, що забезпечує захист апарата від суворих умов та механічних впливів. Камера важить 760 г без урахування батареї. Модель має високий клас герметичності і надійно захищена від проникнення різної вологи та частинок пилу.

Апарат оснащений двома гніздами для карток пам'яті SD, які надають великі можливості під час зйомки. Коли перша карта заповниться можна використовувати іншу для перенесення даних. Також можна одну карту використовувати для зберігання знімків, а іншу для зберігання відео.

Цю модель фотоапарату від компанії Nikon можна придбати в інтернет-магазині "АВС-Фото". Тут ви можете отримати кваліфіковану допомогу продавців-консультантів та дізнатися всі нюанси щодо доставки та оплати вашого товару не тільки по Києву, але й у будь-яке інше місто України.