Nikon D5200

    Категорія товарів знаходиться у стадії наповнення...

Nikon 5200.

За допомогою нової ультрасучасної фотокамери Nikon 5200 Kit 18-55 VR ви зможете відкрити нові творчі перспективи.

Апарат оснащений зручним екраном, який має змінний гол нахилу і надає можливість по-новому подивитися на навколишній світ. Фотокамера має 24,1-мегапіксельну матрицю формату DX, за допомогою якої ви зможете сфотографувати зображення з чудовою деталізацією, а 39-точкова система автофокусування дозволить вам точно сфокусуватися на об'єкті. Компанія Nikon розробила дуже точний датчик в 2016 пікселів, який замірятиме експозицію і допоможе вам створювати кадри навіть при непридатному освітленні.

Ця модель передбачає використання різних спецефектів безпосередньо в момент зйомки, а готові кадри можна передати на інші гаджети за допомогою вбудованого адаптера, який забезпечить бездротове підключення. Є можливість керувати камерою за допомогою смартфона або планшетного комп'ютера на платформі OC Android або IOS.

Супершвидкісна та потужна система обробки зображень EXPEED 3 забезпечить швидке виконання операцій та чіткість знімків із чудовим відтворенням кольору.

За допомогою різноманітних режимів ефекту ви зможете створювати унікальні фотографії та відеоролики. Вибраний вами ефект можна побачити відразу після відзнятого кадру. Режим безперервної зйомки дозволить вам робити 5 кадрів за секунду, вловлюючи миті та вирази облич.

Діапазон HDR дозволить знімати кадри з великою деталізацією при висококонтрастному освітленні. Цей діапазон ідеально підходить для зйомки нерухомих об'єктів. При натисканні однієї кнопки фотокамера виконує два знімки один із затримкою, а інший з перетримкою і з'єднує їх в одне дивовижне зображення. Наявність активного режиму D-Lighting ідеально підійде для зйомки рухомих об'єктів.

При виборі одного з 16 сюжетних режимів ваші знімки стануть просто чудовими. РК-екран з високою роздільною здатністю дозволить вам переглянути кожну деталь зображення та відео. Ви можете компонувати знімки і використовувати спеціальні спецефекти при зйомці, як у приміщенні, так і на вулиці.

За допомогою легендарних об'єктивів NIKKOR у вас з'явиться можливість створювати яскраві, контрастні та приголомшливі кадри.

Купити Nikon D 5200 Kit 18-55 VR можна не тільки у Києві, але й у Донецьку та Дніпрі. А також можна замовити на нашому сайті з доставкою в будь-яке місто України.

Nikon D 5200 Kit 18-55 VR гарантія виробника.

За допомогою фотокамери Nikon D 5200 Kit 18-55 VR гарантія виробника ви зможете зробити приголомшливий знімки та чудово зняті відеокліпи у форматі Full HD.

ЖК-екран дуже зручний, він має змінний кут нахилу, який дозволить робити оригінальні кадри з будь-якого ракурсу. Камера 24,1 Мп дозволить знімати ролики з широкою деталізацією. Ви зможете кадрувати зображення без втрати нюансів і друкувати високоякісні широкоформатні фотографії.

Безпосередньо в момент зйомки ви можете застосовувати різні спецефекти, які зроблять ваші знімки та відеоролики ще більш красивими та унікальними.

Апарат має адаптер бездротового підключення WU-Ia, за допомогою якого можна передавати зображення на смартфон або планшетний комп'ютер на платформі OC Android або iOs. Унікальна система EXPEED3 допоможе швидко виконувати операції та забезпечить надзвичайну чіткість та яскравість зображень.

Завдяки високочутливій ISO ви зможете робити зйомку навіть за слабкого освітлення. У вас з'явиться можливість відобразити унікальні кадри навіть у темряві.

Прогресивна функція стеження за об'єктом зйомки - 3D допоможе сфокусуватися навіть на найдрібніших об'єктах, навіть якщо вони перебувають у русі. За допомогою ряду різноманітних ефектів ви зможете створювати неповторні фотографії. Вибраний режим ефекту можна переглядати в реальному часі. Режим Live View забезпечує різке фокусування на об'єктах зйомки.

Під час зйомки ви можете вибрати певний сюжетний режим, який буде відповідати певній ситуації або об'єкту. Це ідеальний варіант для того, щоб отримати високоякісний і чіткий знімок.

Nikon D 5200 Kit 18-55 VR гарантія виробника має ультралегкий корпус, який перетворить процес зйомки на задоволення. Ключовими функціями камери можна керувати дистанційно за допомогою спеціального інфрачервоного пульта. Цей пристрій ідеально підійде для зйомки автопортретів і допоможе запобігти тремтінню камери в момент натискання на затвор.

Інтернет-магазин “АВС-Фото” пропонує придбати цю модель фотоапарату за прийнятною ціною та з гарантією якості. Ви легко зможете оформити замовлення і отримати свою фотокамеру в будь-якому місті України.