Nikon D3200 (body)

    Категорія товарів знаходиться у стадії наповнення...

Nikon D 3200.

За допомогою надзвичайно зручної та потужної фотокамери Nikon D 3200 ви зможете відобразити найважливіші та барвисті події вашого життя. Ця камера має світлочутливу матрицю на основі КМПО-технологій з роздільною здатністю 24,2 Мп. За допомогою потужної системи EXPEED 3 можна обробляти знімки.

Навіть якщо це ваш перший цифровий фотоапарат за допомогою режиму довідки, ви зможете легко зробити чудові знімки. Завдяки функції D-відео ви зможете відчути себе справжнім кінорежисером та створіть чудові відеоролики. Чутливість ISO дозволить вам зробити чіткі відеокліпи у форматі Full HD за будь-яких умов. Завдяки наявності 11-точкової системи автофокусування ви зможете дозволити собі швидко і точно робити знімки, навіть якщо ваш об'єкт перебуватиме в русі. За допомогою бездротового адаптера можна передавати зображення з камери безпосередньо на смартфон або планшет. Також можна дистанційно керувати камерою за допомогою інтелектуального пристрою.

Фотокамера має велику кількість функцій редагування. Також апарат має вихід HDMI mini, за рахунок нього можна переглядати відео на HDTV - телевізорі.

Камера Nikon D 3200 має легкий корпус і допоможе перетворити процес зйомки на справжнє задоволення.

Купити фотоапарат Nikon D 3200 за прийнятною ціною можна в інтернет-магазині "АВС-Фото". Досвідчені продавці-консультанти дадуть відповідь на всі питання, що вас цікавлять, і допоможуть оформити заявку на товар, що вас цікавить.

Nikon D 3200 Kit 18-55 VR.

Дзеркальна фотокамера Nikon D 3200 Kit 18-55 VR дозволить вам робити чудові знімки та знімати відео відмінної якості.

Ця модель має систему EXPEED 3, яка дозволить вам швидко та якісно обробляти зображення. Також покращити свої знімки можна за допомогою вбудованих інструментів та ефектів. Вони включають швидкість обробки, зміна розміру і вирівнювання кольору. Апарат оснащений об'єктивом NIKKOR, за рахунок якого можна робити яскраві, насичені, різкі та контрастні знімки. Також у вас з'явиться можливість експериментувати із кінематографічними ефектами. Ви зможете створити чудові портрети та знімати макрооб'єкти. З цією камерою у вас з'явиться шанс зняти якісне відео у форматі Full HD з частотою 30,24 і 25 кадри в секунду. Апарат забезпечений виходом HDMI mini, за допомогою якого ви зможете переглядати відео на HDTV-телевізорі.

Якщо вас зацікавила модель фотокамери, ви можете замовити її прямо. Доставка можливо здійснити у будь-яке місто України.

Ультрасучасна дзеркальна фотокамера Nikon D 3200 18-55 VR гарантія виробника – чудовий апарат для створення чудових знімків та відео у форматі Full HD.

Почати зйомку дуже легко, оскільки камера оснащена режимом довідки та чіткими інструкціями. Дана модель має світлочутливу КМОП-матрицю у форматі DX з роздільною здатністю 24,2 Мп, за допомогою якої ви зможете зробити високоякісні знімки. Наявність функції D-відео допоможе вам відчути себе справжнім кінорежисером та зняти чудове відео. З цією фотокамерою ви зможете зняти відео у Full HD форматі при будь-якому освітленні. 11-точкова система автофокусування дозволить вам швидко і точно фотографувати навіть об'єкти, що рухаються. За допомогою додаткового адаптера WU-1a можна передавати зображення з фотокамери на інший пристрій: планшетний комп'ютер або смартфон. Унікальна система EXPEED 3 дозволить вам обробляти знімки та забезпечить високу швидкість виконання операцій та чіткість кадрів із чудовим відтворенням кольору.

Процес зйомки з компактною та легкою фотокамерою Nikon D 3200 Kit 18-55 VR принесе вам неймовірне задоволення. Значно спрощує використання камери наявність спеціальних кнопок для здійснення операцій, що часто застосовуються одним натисканням.

Якщо ви вирішили купити цю модель фотокамери, тоді ви можете відвідати інтернет-магазин "АВС-Фото", розглянути детальніше всі її характеристики і поставити всі питання, що вас цікавлять. У цьому інтернет-магазині у вас є можливість замовити Nikon D 3200 Kit 18-55 гарантія виробника за доступною ціною та з гарантією високої якості.

Nikon D 3200 18-105 VR – дзеркальна камера, яка має КМОП-матрицю з роздільною здатністю 24,2 Мп.

Наявність унікальної системи розпізнавання сюжетів Nikon допоможе ретельно проаналізувати сюжет, який відбувається в реальному часі, а також налаштувати фокусування для найкращих результатів зйомки. Легка і компактна камера допоможе вам швидко і точно робити знімки навіть тих об'єктів, які знаходяться в русі.

Придбати цю модель фотоапарата можна не лише у Києві. Зробивши замовлення в інтернет-магазині "АВС-Фото", ви зможете отримати свій товар у будь-якому місті України.