Canon EOS 650D body

    Категорія товарів знаходиться у стадії наповнення...

EOS 650D від компанії Canon

Цифровий дзеркальний пристрій від японської компанії під назвою Canon серії EOS, що продовжує лінійку аматорським апаратом EOS Digital – модель 650D. Це перший у світі цифровий дзеркальний пристрій, оснащений гібридною матрицею та чутливим до торкання РК-екраном. EOS 650D від уславленої компанії – апарат початкового рівня. Це вибір любителів пригод.

Ключові особливості камери:

  • безперервна зйомка, швидкість – 5 к/с;
  • CMOS-сенсор (18 Мп) APS-C;
  • елементи ручного керування та безперервне автофокусування при записі роликів Full-HD;
  • Найбільше значення світлочутливості - 25 600, ISO 100-12 800;
  • екран сенсорний Clear View II з кутом нахилу, що змінюється;
  • автоматичне 9-точкове фокусування;
  • Синхронізатор спалаху.

Моделі фотоапаратів – Kit 18-55 IS II та Kit 18-135 IS STM, Kit 18-135 IS STM (офіційна гарантія).

Навчайтеся мистецтву фотографії разом із серією EOS модель 650D Kit 18-55 IS II. Дзеркальний цифровий апарат з сенсорним дисплеєм, що обертається, подарує новачкам почуття задоволення не тільки від зйомки, але від отриманих в результаті високоякісних відеороликів і зображень. Це ідеальне придбання для початківців у фотосправі, які бажають здобути впевненість у творчих прагненнях за допомогою функціональної та ергономічної фотокамери. Основа апарату – матриця (18 Мп), відомий процесор DIGIC 5. Модель обладнана найпопулярнішим об'єктивом під назвою EF-S 18-55 IS II. Однак будь-який фотограф-початківець може вибрати з 60 інших існуючих варіацій форматів EF-S і EF від виробника. Розробники ввели оновлену систему подвійного автоматичного фокусування, що забезпечує неперевершену ефективність роботи та чіткість при рухомій зйомці. Подвійне автофокусування може функціонувати безперервно під час запису відео файлів. Через швидкісний мініатюрний порт HDMI з легкістю передається відео на домашній телевізор. Він «транспортує» одночасно у високій роздільній здатності зображення та якісний звук. Предметом гордості розробників є сенсорний екран із кутом нахилу, який можна задати. Ця функція полегшує роботу з пристроєм та відкриває інші можливості зйомки із заданим режимом під назвою Live View. У Києві новинку можна купити за ціною – 635 доларів.

Серія EOS модель 650D Kit 18-135 IS STM – компактна модель апарату для любителів фотографії за прийнятною ціною. Пристрій забезпечує вас високоякісними фотознімками та відеороликами Full HD. Найбільш важливою та головною відмінністю апарата від попередніх моделей є сенсорний (ємнісний) дисплей. Саме CMOS-матриця і кроп-фактор зі значенням 22.3/14.9 дозволяє відобразити настільки реалістичні кадри. Безперечна перевага пристрою – об'єктив від виробника 18-55 IS KIT. Звичайно ж, розробники передбачили бажання користувачів та передбачили суміщення апарата з іншими об'єктивами серії ERF-S та EF та аксесуарами EOS.

Високопродуктивний процесор гарантує швидкодію при обробці графічних даних. Автоматичне фокусування – TTL-CT-SIR виражено 9 хрестоподібними точками. Завдяки цій особливості камера завжди зображує навіть сцени, що стрімко розвиваються. Світлочутливість в апараті – висока. Спалах Speedlite «укладений» у бездротове керування. Здійснюється точне вимірювання експозиції за допомогою 63-зонного SPС, управління – ручне та автоматичне.

З деяких пір у користувачів не виникає проблем із очищенням матриці. Фахівці створили інноваційну систему для її очищення. Таким чином, виключено осідання пилу.

Корпус камери виготовлений з довговічних, удароміцних та високоякісних матеріалів – це полікарбонатні смоли зі скловолокном та нержавіюча сталь. Чому багато користувачів зупиняють свій вибір на зображеній моделі? Тому що для апарату характерна неперевершена якість складання, практичне оздоблення корпусу, традиційне дизайнерське оформлення, продумана ергономіка, неймовірна зручність. Фотоапарат приємно тримати в руках, його вага – лише 570 г при компактних розмірах.

Серія EOS модель 650D Kit 18-135 IS STM з офіційною гарантією від компанії Canon – це ідеальне придбання для першого досвіду у світі пізнання мистецтва фотографування.

Основні переваги:

  • Сенсорне управління;
  • Нові точки зору;
  • відстеження динаміки руху;
  • якісне відео;
  • Деталізовані зображення;
  • відмінні характеристики зйомки при поганому освітленні;
  • для спалахів вбудований передавач;
  • Сценарний режим інтелектуального рівня;
  • Прекрасні результати в найскладніших умовах.

Апарат 650D Kit 18-135 IS STM розміщений на багатьох прилавках спеціалізованих магазинів в Україні. Він коштуватиме всього 893 долари, а камера 650D Kit 18-135 IS STM з офіційною гарантією від виробника приблизно 990 доларів.