Sony NEX-3N Kit 16-50mm Black (NEX3NLB) гарантия производителя

    Категорія товарів знаходиться у стадії наповнення...

NEX-3N – компактний та надійний

За допомогою камери від компанії Sony - NEX-3N Kit 16-50mm Black (NEX3NLB) з офіційною гарантією можна створювати чудові фото своїми руками, які не відрізняються від професійних зображень.

Переваги фотокамери

  • Компактний та легкий варіант, професійні знімки.
  • Потужна матриця, яка забезпечує якість фотографій на рівні професійної техніки.
  • Екран з можливістю розвороту – 180 градусів. Зйомка під різними кутами.
  • Реалізація різноманітних завдань завдяки потужному та компактному об'єктиву.

Камера підкорює користувачів своїми можливостями і виділяється максимально маленькою вагою і компактними розмірами. Її товщина – лише 35 мм. Професіоналами позиціонується як апарат початкового рівня, хоча при цьому оснащений солідним сенсором APS-C, роздільна здатність - 16.1 МП. Діагональ дисплея - 3". Можливості зйомки - комплект сюжетних програм, зйомка зі швидкістю 4 к/с. Від вбудованого акумулятора живлення.

Фотоапарат є доступним за ціною, що забезпечує чудову відеозйомку. Ключові особливості – ергономічний, компактний, стильний, надійний, швидкий.

Апарат NEX-3N Kit 16-50mm White від транснаціональної корпорації Sony є легкою альтернативою дзеркальним пристроям. Це проста у використанні фотокамера для творчих поривів, яку зручно брати із собою. Точні знімки виходять завдяки вбудованій матриці APS-C 16.1-МП. Ви можете знімати навіть у погано освітленому приміщенні. Поворотний екран має в своєму розпорядженні кут нахилу рівним 180 градусам. Ця особливість дозволяє робити автопортрети або знімати під різними кутами. З камерою NEX-3N Kit 16-50mm White (NEX3NLB) гарантія виробника ви можете приміряти на себе роль професійного фотографа.

Ключові особливості

Небачений раніше світ фотографії

Тепер ви можете дивитися на світ інакше, адже це так просто. На 180º поверніть екран та скомпонуйте кадр. Завдяки даній можливості можна виконувати зйомку з цікавих та незвичайних кутів. Знімайте хмарочоси та інші об'єкти, не напружуючи шию.

Велика матриця

Якісна зйомка – рівень дзеркальних фотокамер. Фахівці запевняють, що найкращим варіантом вважається велика матриця. Це насправді так. В апараті NEX-3N є APS-C. За якістю ця складова мало чим відрізняється від матриць дзеркальних камер. Вона здатна вловлювати максимум світла та найбільшу кількість деталей на відміну від фотоапаратів зі змінними об'єктивами. В результаті ви отримаєте ідеально освітлені знімки професійного рівня з чудовою роздільною здатністю.

Відточуйте свою майстерність

Не кожен користувач фотокамер має природне відчуття правильного кадру. Багатьом не обійтися без допомоги - автоматичного режиму компонування кадру. За допомогою даного механізму проводиться кадрування вихідного зображення, йому надається професійний вигляд. Після ви можете винести рішення який варіант «картинки» вам більше до вподоби.

Потужні можливості

Камера має легкий корпус. Це тонкий і легкий апарат, який має можливості дзеркальної фотокамери, що перевершує його вдвічі за розмірами. Фотокамера має вагу 210 г і при цьому готова до будь-яких умов експлуатації. У комплекті є легкий і компактний об'єктив із зумом, що відкриває безліч можливостей для творчої реалізації.

Не упускайте головного!

При зйомці в поганих умовах не втрачайте основних деталей завдяки камері NEX-3N Kit 16-50mm White. Для цього фотоапарата нестача світла не є перешкодою. Це нова можливість для створення незвичайних та креативних зображень. Матриця має достатню чутливість – ISO 200-16000 для створення знімків з теплим світлом в умовах поганого освітлення, застосування спалаху не потрібне.

Зйомка відео

Знімаючи відео за допомогою камери від Sony, ви зможете створити шедевр кінематографічної якості Full HD. Зйомку можна виконувати навіть у сутінках. Завдяки матриці APS-C здійснюється автоматичний вибір оптимальних налаштувань для роботи при недостатньому освітленні. Збільшуйте або зменшуйте зображення з максимальною швидкістю, не втрачаючи фокусування. Можна вибрати режим 25р, автофокусування, ручний режим і створити справжній шедевр.

Апарати Black і White можна купити в одному з наших магазинів за ціною 596 доларів, але набагато простіше оформити замовлення на сайті прямо зараз. Гарантія від виробника поширюється на два роки.

Мінімальна ціна та відмінні характеристики – дані показники поєднуються в апараті NEX-3N Kit 16-50mm у двох кольорах.