Pentax K-50 body гарантия производителя

    Категорія товарів знаходиться у стадії наповнення...

Pentax K-50.

Pentax K-50 body гарантія виробника має низку видатних характеристик:

  • Безперервна зйомка 6 кадрів в секунду,
  • Висока чутливість матриці ISO до 51 200 одиниць,
  • удосконалений модуль автофокусу,
  • видошукач зі 100% покриттям всього кадру.

Pentax K-50 body може конкурувати з багатьма фотокамерами вищого рівня. Професійні фотографи та новачки у цифровій техніці зможуть отримати високоякісні знімки. Ця модель має герметичний корпус, який захищає фотокамеру від пилу та вологи.

Камера також оснащена широким набором сучасних функцій:

  • можливість знімати відео у Full HD форматі,
  • Цифрові фільтри,
  • Гнучкий інтерфейс,
  • Висока чутливість ISO до 51 200 одиниць,
  • Shake Reduction – система стабілізації.

Ця модель може працювати як від літій-іонного акумулятора, так і від звичайних батарей AA.

Виробники подбали про те, щоб кожен фотограф зміг персоналізувати свою камеру, зробивши замовлення на одну із 120 можливих комбінацій кольорів фотокамер.

Доставка здійснюється не тільки до Києва, а й до всіх міст України.

Pentax K-50 Kit DA L 18-55 WR Black гарантія виробника.

Pentax K-50 Kit DA L 18-55 WR Black – багатофункціональна фотокамера з відмінними характеристиками та справжній помічник у найекстремальніших умовах.

Корпус даної моделі виготовлений з урахуванням усіх вимог ергономіки та не займе багато вільного місця. Також цей апарат має міцний корпус, який надійно захищає всі його складові від пилу та вологи. Pentax K-50 Kit DA L 18-55 WR Black оснащений 16,3 Мп матрицею з високим рівнем світлочутливості ISO до 51 200 одиниць, які забезпечать вам чіткі та насичені знімки. Також цей апарат може пишатися супершвидкісним графічним процесором, 11-точковою системою автофокусування, цифровими фільтрами, сюжетними програмами та іншими передовими технологіями. За допомогою цієї фотокамери у вас з'явиться можливість створювати фотографії з максимальною роздільною здатністю 4925*3264 пікселів. Дана модель оснащена 3-дюймовим екраном Pentax K-50, який має роздільну здатність 921000 пікселів.

Якщо ви вирішили придбати цю модель, тоді вас приємно здивує ціна на цю фотокамеру, яку пропонує інтернет-магазин "АВС-Фото".

Pentax K-50 Kit DA 18-135 мм WR Black гарантія виробника.

Головною перевагою даної моделі фотокамери є КМОП-матриця з датчиком, який має розмір 23,7mm* 15,7mm. Вона дозволить на високій швидкості зчитувати всі дані.

У цей апарат впроваджено 81 ущільнення, яке легко поміщається у легкому та зручному корпусі. Pentax K-50 Kit DA 18-135 mm WR Black повністю захищений від потрапляння всередину частинок пилу або вологи. Також фотокамера здатна працювати за температури до -10 градусів Цельсія.

Спеціальна система стабілізації зображень PENTAX SR максимально знижує вплив тремтіння камери на кінцевий результат та якість знімків загалом. Дана інноваційна система дозволить вам значно покращити чіткість фотографій, наприклад, під час зйомки у слабоосвітленому приміщенні або без спалаху, а також за поганих погодних умов.

SAFOX AF IXi+ - особливий модуль автофокусування, який дозволить вам підвищити швидкість зйомки та забезпечить правильне націлювання на об'єкт зйомки.

Дана модель дозволить вам здійснювати серійну зйомку із частотою 6 кадрів за секунду. Таким чином, ви зможете вловити найщиріші емоції і зняти події, що динамічно розвиваються.

За допомогою даного фотоапарата у вас з'явиться можливість знімати відео у форматі Full HD з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів. Також у вашому розпорядженні будуть знаходитися додаткові ефекти за допомогою яких ви зможете унікальні свої відеоролики і додати їм оригінальності.

Незважаючи на те, що камера має компактний корпус, вона має видошукач на основі скляної пентапризми. Він може забезпечити 100% покриття кадру з можливістю максимального збільшення до 0,92 раз.

Auto Picture – спеціальний режим від компанії PENTAX K-50, яка здатна аналізувати сюжет у кадрі та самостійно підбирати необхідну сюжетну програму та виставити оптимальні параметри, які будуть доречні в тій чи іншій ситуації.

Унікальна функція персонального налаштування зображення дозволить вам швидко і без будь-яких складнощів використовувати той чи інший профіль знімка для того, щоб підкреслити або змінити атмосферу знімка.

Якщо ви вирішили придбати цю модель фотокамери, тоді вам варто оформити замовлення зараз!