Canon EOS 70D (Wi-Fi) body

    Категорія товарів знаходиться у стадії наповнення...

EOS 70D від Canon

EOS 70D від японської компанії Canon – дзеркальна цифрова фотокамера. Вона є продовжувачем моделі 60D, яку випустили у 2010 році. Варіація 70D розрахована на фотолюбителів-ентузіастів, які хочуть покращити свій професіоналізм чи навички. Ключовими особливостями виступають – оновлена 20-мегапіксельна матриця та фокусування за допомогою різниці фаз. Новинка має систему автоматичного 19-точкового фокусування від 7D і підтримує мережі Wi-Fi.

Переваги:

  • кожна деталь у кадрі завдяки датчику з 20.2 млн. пікселів та процесору продуктивному DIGIC 5+;
  • керування камерою - віддалене, миттєвий перегляд кадрів за допомогою бездротової мережі;
  • Зображення рухомих об'єктів за допомогою 19-точкового автофокусування (хрестовий тип), серійна зйомка – 7 кадрів/секунду;
  • створення відео Full HD із застосуванням двопіксельного автофокусу, плавне та точне фокусування;
  • Створення цифрових даних у погано освітлених місцях, стандарт - ISO 12800, максимально значення – 25 600;
  • зйомка предметів та керування камерою під різними кутами за допомогою сенсорного екрана з різноманітними кутами нахилу.

EOS 70D body гарантія від виробника поширюється на 24 місяці. На нашому сайті фотоапарат можна купити за ціною 1445 доларів. В Україні вартість камери у різних регіонах може відрізнятись.

За допомогою представленої моделі можна зберігати найважливіші життєві події за допомогою зйомки кадрів або зйомки у форматі Full HD. Високопродуктивна камера має низку унікальних характеристик. Вона оснащена спеціальним датчиком 20.2 Мп та потужним процесором. Тепер ви можете отримувати бездоганні 14-бітові зображення за допомогою дрібних деталей. Даному апарату під силу навіть відображення об'єктів, що швидко рухаються.

Модель 70D body з офіційною гарантією – перший пристрій із застосуванням технології двопіксельного автоматичного фокусу. Під час відеозйомки здійснюється плавне та швидке відстеження. Кожен піксел має два фотодіоди, які зчитують інформацію при використанні автофокусу. Розкрити свої творчі можливості тепер моно за допомогою ручного управління, стереозвуку та вибору швидкості запису.

Камеру можна підключити до планшета, Мас, ПК або смартфону та керувати процесом зйомки віддалено. Можна не тільки надсилати зображення, але й відразу ж надсилати їх родичам і друзям за допомогою бездротової мережі.

Дзеркальна фотокамера 70D kit 18-55 IS STM може допомогти будь-якому користувачеві розкрити таланти фотохудожника. Пристрій оснащений матрицею CMOS розмір, якою становить 22.5/15 мм. На звороті апарата розміщується TFT-дисплей з діагоналлю 7,7 см. А співвідношення сторін становить 3/2. Можна знімати кадри під будь-яким кутом. За допомогою камери створюють фотографії насичені кольорами, пластичними градаціями колірних ефектів та заниженим рівнем шуму. Вручну можна збільшити чутливість IOS – до 25 600 одиниць. Також користувач має можливість застосувати довшу витримку для отримання відображення.

На цей пристрій записуються відеоролики розміром 1920/1080 пікселів. Видошукач відображає інформацію про багато параметрів зйомки, у тому числі про точки фокусування. Доступна відома технологія HDR, що поєднується найконтрастніші елементи на одному знімку, багаторазове шумозаглушення та інші нововведення. Вартість фотокамери – 1600 доларів.

70D kit 18-135 IS STM оснащена типом видошукача – пентапризму. Матриця – APS-C (22.7/15.1 мм). Модель 2013 поставляється в комплекті з універсальним об'єктивом. 70D kit 18-135 IS STM – це грандіозні можливості у світі фотографій. Нова матриця – 20.2 Мп та відомий процесор DIGIC 5+ забезпечують кращу якість відео та зображень. Серія EOS, модель 70D kit 18-135 IS STM - ідеальне співвідношення ціна-якість. У Києві за просунуту «дзеркалку» доведеться віддати 1806 доларів.

Пристрій має контрастний автофокус Dual Pixel CMOS Autofocus, режим Full HD Movie mode і функція фокусування, що слідкує, яка запускається за допомогою обрання точки або об'єкта на сенсорному екрані.

Об'єктив функціонує у діапазоні фокусної дистанції – 18-135 мм. На короткій відстані світлосилу дорівнює f/3,5 і на довгому - f/5,6. Так як об'єктив створений для апаратів з кроп-сенсором, то модель, що розглядається, володіє в еквіваленті фокусною відстанню в 29-216 мм.

EOS 70D – просунута модель від Canon, яка вміщує безліч інноваційних розробок. Камера є чудовим варіантом для фотографів, які бажають оновити стару техніку на висококласний апарат з крапленим датчиком. Але чудові технічні характеристики роблять фотоапарат бажаним придбанням для будь-яких користувачів: як професіоналів, так і новачків.