Nikon Coolpix P520 Black

    Категорія товарів знаходиться у стадії наповнення...

Coolpix P520

На різних ринках фототехніки трапляються екземпляри, які привертають до себе постійну увагу. Вони мають габаритні розміри, поворотний дисплей та достатнє збільшення. Coolpix P520 – саме така модель фотоапарата.

Апарат обладнаний КМОП-матрицею (18 мегапікселів) із зворотним підсвічуванням та неперевершеною системою придушення вібрацій. Користувачі мають можливість створити знімки високої якості навіть за поганого освітлення. А потім побачити результат своєї кропіткої роботи на РК-моніторі високого дозволу. Формат відео – Full HD. Доповнює пристрій вбудований датчик GPS. До даних зображення можна додавати геотеги. Для передачі відео та знімків можна скористатися адаптером Wi-Fi.

Об'єктив

Фотоапарат обладнаний об'єктивом Nikkor з оптичним 42-кратним зумом (24-1000 мм). Здійснюється охоплення положення від ширококутного до супертелескопічного, завдяки чому з'являються нові можливості зйомки. Елементи зі скла ED дозволяють зменшити хроматичну аберацію.

Матриця

КМОП – матриця має зворотне підсвічування. Кожен піксель отримує максимум світла. Високочутлива матриця із системою обробки зображень (EXPEED C2) забезпечує чіткість «картинки» за будь-якого освітлення.

Відеозйомка

Формат зйомки – 1080р/60i із стереозвучанням. Є спеціальна кнопка, яка дозволяє розпочати зйомку. Під час цього процесу також можна робити фотографії. Можлива безперервна зйомка. Використання під час роботи оптичного зуму з автоматичним фокусуванням. Режим прискореної та уповільненої зйомки зі швидкістю до 120 к/с. Записування роликів у форматі iFrame. Застосування вбудованого роз'єму HDMI для перегляду.

Монітор

Діагональ РК-монітора – 8 см, роздільна здатність 921 тис. пікселів. Екран має високу роздільну здатність так само, як у професійних фотокамер. Він має покриття антивідблиску і чудово відтворює кольори.

Бездротова технологія передачі цифрової інформації

За допомогою технології Wi-Fi отримані знімки можна пересилати на інтелектуальні пристрої.

GPS

Можливість запису точних координат – довготи та широти. На комп'ютері можна відтворювати пройдений маршрут.

HDR

Спеціальний режим – автоматичне розширення динамічного діапазону. При включенні даної системи камера робить пару знімків з різною експозицією всього за 1 натискання кнопки затвора. У результаті виходить «картинка» з розширеним діапазоном та яскравими колірними характеристиками у будь-яких ситуаціях.

Режим макрозйомки

Фокус на об'єкті, який близько розташований. Мінімальна відстань – 1 см для відтворення дрібних деталей.

Звичайна панорама

При виборі цього режиму користувач може створювати панорамні фотографії, просто обертаючи апаратом по горизонталі та вертикалі. Доступні показники – 360/180º

Зйомка 3D

Створення об'ємних зображень для подальшого перегляду на комп'ютерах і телевізорах, які підтримують 3D

Кнопка функції

Створення клавіш для будь-яких налаштувань апарата, можливість обходження меню. За допомогою ручних режимів експозиції та користувальницького режиму можна викликати миттєво налаштування.

Сюжетні режими

Кількість сюжетних режимів – 19. Автоматичне встановлення оптимальних налаштувань апарата для популярних ефектів, стилів та різноманітних місць зйомки.

Точна і швидка АФ

Створення різких знімків складних об'єктів за допомогою виставлення ручного режиму фокусування з 99-точковою системою автоматичного фокусування. Забезпечення різкості знятих об'єктів навіть за умови, що вони перебувають у русі.

Меню обробки

Вбудовані ефекти фільтра допомагають покращити фотографії. При виставленні ефекту «Вибірковий колір» зображення автоматично перетворюється на монохромне зображення. Після цього в зазначену область додаються фарби, «промені». Виходить ефект сяйва яскравих об'єктів.

EXPEED C2

Потужна система обробки "знімків" від компанії Nikon. Виробництво високошвидкісних операцій, розширені методи запису відео, чудова якість зображення та висока чутливість.

Компанія Nikon виготовляє чудову фототехніку. Coolpix P520 – вражаюча камера з чудовим зумом. Її варіації:

  1. Coolpix P520 Silver;
  2. Coolpix P520 Black гарантія виробника;
  3. Coolpix P520 Red гарантія виробника.

Розрізняються представлені моделі за кольоровими характеристиками, а саме оформлення корпусу. Coolpix P520 Black та Coolpix P520 Red гарантія виробника поширюється на 24 місяці. В Україні купити такі апарати можна за ціною – 414 доларів. А вартість Coolpix P520 Silver – 394 долари.