Canon Speedlite 430 EX II

    Категорія товарів знаходиться у стадії наповнення...

Speedlite 430 EX II – незамінний атрибут для роботи від компанії Canon

Speedlite 430 EX II – універсальний, потужний спалах з розширеними можливостями зйомки. Діапазон автоматичного збільшення дорівнює 24-105 мм. Пристрій оснащений поворотною головкою з кутом 180 º.

Speedlite 430 EX II – круговий спалах з провідним числом 43. Основні переваги перед іншими варіаціями:

  1. підсвічування для автофокусування;
  2. гарячий черевик (металевий);
  3. перезарядка безшумна;
  4. кут освітлення дорівнює 24/105 мм, а розсіювач – 14 мм;
  5. ведений спалах бездротовий;
  6. експозамір – E-TTL II.

Джерело живлення

Застосовується 4 елементи «підживлення» типорозміру АА. Це дозволяє пристрою залишатися компактним та легким. Тепер ви можете знімати тваринний світ практично безшумно, жоден представник дикої природи не почує перезаряджання спалаху.

Поворотна голівка, що нахиляється, дозволяє застосовувати спалах для створення м'якого освітлення у відбитому світлі при роботі з одним спалахом.

Управління

При використанні сумісної моделі фотокамери можна керувати пристроєм безпосередньо з меню камери.

Експозамір

Провідне число робить компактний і портативний спалах потужним як для роботи з телеоб'єктивом, так і для зйомки у відбитому освітленні. При використанні вимірювання експозиції передає точні показники в різних ситуаціях навіть, якщо відбиток світла здійснюється від стелі або від стіни.

Для додаткового контролю потужність спалаху налаштовується вручну користувачем з кроком у 1/3 ступені, змінюючи при цьому показники потужності в діапазоні від 1.1 до 1.64.

Функції

Автовимикання живлення після 15 хвилин простоювання з перезапуском від натискання на кнопку Pilot.

При порушенні балансу білого під час безперервного використання передбачено автоматичну функцію. Вона призначена для передачі зі спалаху на апарат даних про колірну температуру. Згідно з отриманою інформацією, пристрій створює для кожного зображення оптимальний «набір» білого. Функція працює при автоматичному режимі керування спалахом і балансу білого.

Спалах є легким і потужним при вазі всього 330 грам. Широкий дифузор забезпечує необхідний кут освітлення, що охоплює простір, який захоплює ширококутний об'єктив з відстанню фокусу 14 мм. Головка повертається горизонталлю на 270 градусів, а по вертикалі на 90.

Вартість складає 268 доларів.

Speedlite 430 EX II гарантія виробника прийшла на зміну моделі 430 EX. Новинка має безшумну і швидку перезарядку. Виробляється повне керування завдяки меню дзеркальних апаратів із можливістю суміщення. Користувачі тепер можуть насолоджуватися багатьма корисними функціями. Спалах є зручним в експлуатації. Виробникам вдалося скоротити час перезаряджання на 20%. Фотографа не турбує галаслива перезарядка характерна для інших моделей, тому він може повністю сконцентруватися на творчому процесі. Спалах із камерою має надійне зчеплення завдяки металевій лапі кріплення з модифікованими контактами. Підключення здійснюється стрімко, оскільки застосовується механізм прискореного роз'єднання та фіксування.

Система спалахів

Модель 430 EX II – основний аксесуар для цифрових та аналогових дзеркальних апаратів. Модель поєднується із системою E-TTL II, завдяки якій враховується дистанція до об'єкта зйомки. Використовують її як ведений пристрій під час роботи зі спалахом (провідною) в бездротовому режимі.

Оптимізація

При підключенні до цифрових камер модельного ряду спалах EOS в автоматичному режимі визначає який датчик вбудований в апарат - APS-H, APS-C або повнокадровий. Відповідно до виду датчика контролюється зумування спалаху для оптимізації кута покриття та скорочення електроспоживання.

Доповнення

Компанія пропонує додатковий приладдя: кабель виносної колодки та дужку-тримач.

Повнота управління, функціональні можливості

Для пристрою характерна синхронізація двом шторкам, компенсація експозиції, великий комплект з 9 функцій користувача.

Спалах може працювати у власному бездротовому режимі. Маючи бездротовий передавач і провідний спалах, надається можливість керування пристроєм у бездротовому режимі.

В Україні потрібний атрибут зйомки можна купити за ціною 272 долари. Від виробника гарантія триває 12 місяців.

Версія 430 EX II від компанії Canon є представником середнього ряду традиційних спалахів. Це неймовірна кількість функцій, стиль і потужність у скромному за ціновою категорією та розмірами корпусі.

Спалах Speedlite – ідеальне доповнення до фототехніки. Тепер фотографії будуть ще якіснішими. Це якісний продукт від японської компанії.