Nikon D3100 body

    Категорія товарів знаходиться у стадії наповнення...

Nikon D 3100.

Nikon D 3100 body – відмінний варіант бюджетної фотокамери, яка буде актуальна для фотографів-початківців. Ця модель легка та компактна, тому вона ідеально підійде людям, які багато подорожують. Незважаючи на розмір дзеркальної фотокамери Nikon D 3100 body, вона досить функціональна. Фотокамера обладнана світлочутливою матрицею на основі КМОП – технології формату DX. Завдяки тому, що цей апарат має 11-точкову систему автофокусування, навіть перебуваючи в русі, можна отримати чіткий кадр. Дана модель має систему обробки фотографій EXPEED, яка здатна доопрацювати знімки, які були зроблені в несприятливих умовах. Також варто відзначити унікальну нагоду, яка з'явиться у власників цієї фотокамери - зйомка відеороликів у форматі Full HD. Завдяки цьому найважливіші та прекрасні події у вашому житті будуть збережені у вигляді відеофайлів. Nikon D 3100 body має яскравий РК-дисплей в 3 дюйми, на якому можна буде переглянути весь відзнятий матеріал.

Основні характеристики Nikon D 3100 body:

# * 14,2 млн. активних пікселів, * EXPEED – унікальна система обробки знімків, * режим “Live View”, який автоматично вибирає сюжет для зйомки та дозволить вам провести її за будь-яких умов

Інтернет магазин abcphoto. com. ua. пропонує купити Nikon D 3100 body за прийнятною ціною. Досвідчені консультанти зможуть відповісти на всі питання, що вас цікавлять, і допомогти визначитися з моделлю камери.

Nikon D 3100 kit 18-55 VR.

Фотоапарат Nikon D 3100 kit 18-55 VR має світлочутливу матрицю, виготовлена на основі КМПО-технологій формату DX з роздільною здатністю 14,2 Мп. За допомогою 11-точкової системи автофокусування ви зможете зробити чіткі знімки навіть за умови, якщо об'єкт перебуває в русі. Особлива система EXPEED дозволить обробити знімки, зроблені в поганих умовах. Також варто врахувати, що за допомогою цієї моделі ви зможете слухати відео в Full HD якості.

Основні характеристики Nikon D 3100 kit 18-55 VR:

  • 14,2 млн. активних пікселів,
  • РК-екран високої якості,
  • Унікальна система автовибору сюжету "Live View" дозволить вам зробити знімки в найбільш несприятливих умовах,
  • можливість записувати відео зі звуком як Full HD.

В Україні можна придбати цю модель фотокамери в інтернет-магазині "АВС - фото". Прийнятна ціна дзеркальної фотокамери та її багатофункціональність, безперечно, прийде багатьом покупцям до душі.

Nikon D 3100 Kit 18-55 VR Red гарантія виробника.

Дзеркальна фотокамера Nikon D 3100 Kit 18-55 VR Red підійде для різних зйомок. Ця модель оснащена процесором EXPEED 2, який забезпечує повноцінну обробку знімків та гарантує найвищу якість запису відеороликів. Завдяки ефективному розширенню до 12800 ISO здійснюються короткі витримки, за рахунок яких знижується можливість отримання змащених знімків. Ця модель оснащена режимом D-Movie за допомогою якого у власника цієї фотокамери з'явиться можливість отримувати відео у форматі Full HD. За допомогою роз'єму HDMI камеру можна легко підключити до телевізора HDTV. Ця модель фотоапарата забезпечить підтримку карток пам'яті у форматі SD/SDHC та SDXC. За допомогою параметрів Picture Control можна визначити характер зйомки.

Nikon D 3100 Kit 18-55 VR Red гарантія виробника можна замовити на нашому сайті. Доставка можлива не тільки до Києва, а й до всіх міст України.

Nikon D 3100 Kit 18-55 VR гарантія виробника.

Ультрасучасна камера Nikon D 3100 Kit 18-55 VR – компактний та легкий апарат, який стане незамінною річчю для тих користувачів, які перебувають у постійному русі та часто подорожують.

За допомогою функції Guide Mode працювати з фотокамерою буде дуже просто. Цей режим виводить на екран підказки щодо налаштування та редагування знятих кадрів. Їх можна переглянути на 3-дюймовому РК-екрані. За рахунок технології Active D-Lighting власник камери зможе максимально зберегти чіткість деталей навіть у самих затемнених областях, тим самим забезпечити реалістичну контрастність знімків. Ви можете вибрати той режим зйомки, який вам потрібен у той чи інший момент.

Придбати Nikon D 3100 Kit 18-55 VR гарантія виробника можна в інтернет-магазині "АВС - Фото" та отримати свою покупку не тільки у Києві, а й у будь-якому місті України.

Фотокамера Nikon D 3100 Kit 18-105 VR гарантія виробника – легкий і компактний апарат, який має безліч необхідних і вкрай важливих функцій.

Дана модель має світлочутливу матрицю, засновану на КМПО-технологіях, формату DX з роздільною здатністю 14,2 Мп, яка дозволить вам досить швидко створювати чудові знімки. За рахунок 11-точкової системи автофокусування ваші знімки не будуть розмиті, навіть якщо об'єкт зйомки перебуває в русі. Завдяки системі EXPEED у вас з'явиться можливість доопрацьовувати знімки, які були зроблені за невідповідних умов. Завдяки цій ультрасучасній моделі можна буде зняти відео у форматі Full HD. Апарат оснащений багатьма корисними налаштуваннями, у тому числі й механічним вибором сюжету зйомки Live View.

Якщо ви надали перевагу цій моделі фотокамери від Nikon, тоді ви можете оформити замовлення прямо зараз.