Pentax K-5 II body гарантия производителя

    Категорія товарів знаходиться у стадії наповнення...

Pentax K-5.

Pentax K-5 body гарантія виробника має низку видатних характеристик:

  • герметичний корпус, який захистить апарат від попадання вологи та частинок пилу всередину,
  • Зручний інтерфейс,
  • Висока чутливість ISO 51200,
  • Система Shake Reduction,
  • Висока швидкість зйомки до 6 кадрів в секунду,
  • видошукач зі 100% охопленням кадру,
  • можливість відеозйомки у Full HD форматі.

За рахунок цих характеристик Pentax K-5 body гарантія виробника може конкурувати з багатьма камерами вищого класу. Завдяки цій фотокамері ви зможете робити високоякісні знімки, не докладаючи великих зусиль. Камера оснащена цифровими фільтрами для фото та відео зображень. Також варто відзначити, що ця модель може працювати від літій-іонного акумулятора, так і від звичайних батарей АА.

Цю модель фотоапарата можна замовити прямо. Досвідчені продавці-консультанти в короткий період часу зможуть відповісти на всі питання, що вас цікавлять, і допоможуть оформити замовлення.

Pentax K-5 II body гарантія виробника.

Незабаром на ринку цифрових фотоапаратів буде представлено нову модель дзеркальної фотокамери Pentax K-5 II.

Камера ідеально підійде фотографам, які бажають отримати деталізовані знімки, а також для любителів астрофотографії. Також цей фотоапарат рекомендований тим, хто добре розуміється на плюсах і мінусах відсутності фільтра, що згладжує.

Pentax K-5 II має новий модуль автофокусу SAFOX X. У нього впроваджено високочутливі датчики, які дозволяють працювати в широкому діапазоні освітлення.

Завдяки CMOS-сенсору та графічному процесору PRIME можна отримати знімки з високою деталізацією та слабким рівнем шуму. Фотоапарат має оптичний видошукач на основі скляної призми з 0,92-кратним збільшенням. Також камера має вбудовану систему стабілізації зображення Pentax SR. Апарат забезпечений досить великим 3-дюймовим ЖК-екраном з широким кутом огляду.

В інтернет-магазині "АВС-Фото" більш детально представлені всі характеристики даної моделі - Pentax K-5 II body, які допоможуть вам визначитися з вибором фотоапарата.

Pentax K-5 II Kit DA 18-55 мм WR гарантія виробника.

Ідеальним комплектом для початку вираження своїх творчих здібностей стане нова флагманська дзеркальна камера Pentax K-5 II з китовим об'єктивом DA 18-55 mm WR. Даний об'єктив стане актуальним при будь-якій зйомці, будь то пейзаж чи портрет. Ця фотокамера має низку особливостей:

  • КМОП-матрицю з роздільною здатністю в 16 Мп,
  • герметичний та міцний корпус,
  • світлочутливість до 51 200 одиниць,
  • інноваційний модуль автофокусу SAFOX X,
  • можливість відеороликів зі звуком,
  • Серійна зйомка до 7 кадрів за секунду.

Також ця модель має додатковий монітор, де відображаються параметри налаштувань фотозйомки.

Якщо ви вирішили купити цей унікальний дзеркальний фотоапарат, то прийнятна ціна, яку пропонує наш інтернет-магазин "АВС-Фото", вас приємно порадує. Для замовлення Pentax K-5 II Kit DA 18-55 mm WR достатньо лише оформити онлайн замовлення або відвідати один з наших магазинів. Доставка здійснюється як у Києві, так і по всіх містах України.

Pentax K-5 II s гарантія виробника – один із варіантів фотокамери Pentax, відмінною рисою якої є відсутність низькочастотного фільтра, що згладжує. Відсутність такого фільтра дозволить вам отримувати чіткі знімки із високою деталізацією. Тому цю модель можна рекомендувати лише тим людям, які розуміються на перевагах відсутності низькочастотного фільтра. Також апарат оснащений 3-дюймовим дисплеєм, який має великий кут огляду і дозволить вам зробити унікальні кадри з будь-якого ракурсу. Відмінним доповненням до фотоапарата можна вважати наявність видошукача зі 100% покриттям кадру. Також дана модель має оригінальну систему стабілізації PENTAX SR та високочутливий модуль автофокусу SAFOX X, який здатний працювати при недостатньому освітленні.

Купити Pentax K-5 II гарантія виробника за чудовою ціною можна в інтернет-магазині “АВС-Фото”.

Pentax K-5 II Kit DA 18-135 мм WR гарантія виробника.

Новий флагман від компанії Pentax – дзеркальна камера Pentax K-5 II Kit DA 18-135 mm WR гарантія виробника. Фотокамера має компактний розмір 131*97*73 мм, але при цьому надійно захищена від потрапляння всередину частинок пилу та вологи. Камера забезпечена CMOS сенсором формату APS-C з роздільною здатністю 16,3 Мп. За допомогою цієї камери ви зможете проводити зйомку зі швидкістю 7 кадрів за секунду. Даний фотоапарат оснащений низькочастотним фільтром, який дозволяє проводити зйомку навіть у погано освітленому приміщенні при занадто яскравому світлі. Одного заряду батареї вистачає на 980 знімків.