Canon EOS 6D body

    Категорія товарів знаходиться у стадії наповнення...

Перша модель з технологією Wi-Fi та GPS - EOS 6D від Canon

Іменитий виробник Canon у 2012 році випустив дзеркальний цифровий апарат сімейства EOS. Це бюджетна та компактна модель. Головною перевагою є повнокадрова КМОП-мариця (36/24). Це перший пристрій із вбудованою підтримкою передачі даних по Wi-Fi та позиціонування GPS. У порівнянні з попередніми моделями апарат EOS 6D має оновлену та спрощену 11-точкову систему автоматичного фокусування.

З фотоапаратом EOS 6D будь-хто може створити повнокадрові зображення. Камера забезпечена повнокадровим датчиком. Пристрій є незамінним для подорожей та портретної зйомки. Апарат забезпечує повний контроль за різкістю. Він може використовуватися з великою кількістю ширококутних об'єктивів версії EF.

Цифрова камера спрямовано масовий ринок. Корпус виконаний із магнієвого сплаву.

Переваги:

  • легкість та міцність конструкції;
  • Повнокадровий датчик;
  • 11-точковий режим фокусування, функціонування при освітленості до -3EV;
  • Запис координат розташування;
  • дистанційне керування, передача файлів бездротова;
  • відео Full-HD;
  • Найбільша чутливість 25 600, розширення – 102 400.

Серія EOS модель 6D body з Kit з Wi-Fi та GPS від японської компанії Canon оснащена потужним процесором, який дозволяє створювати чіткі знімки із захопленням найдрібніших подробиць. Для цього апарату характерна плавність переходів напівтонів. Діапазон чутливості дуже високий. Видошукач допоможе обрати правильну композицію. РК-екран перетворює процес зйомки на незабутнє задоволення. Ціна на апарат в Україні – 1845 доларів.

Фотоапарат EOS 6D body від виробника Canon з Wi-Fi та GPS оснащений повнокадровою матрицею. Пристрій є бюджетною моделлю. Дзеркалка обладнана 20.2 Мп матрицею. За допомогою апарата можна знімати "фільми" у 3 режимах. За 24, 25, 30 к/с - 1080р, а за 25, 30 – 720р. Роздільна здатність екрану – 1040 тис. пікселів.

Безперервна зйомка здійснюється зі швидкістю 4,5 к/с при 11 точках автоматичного фокусування. Для карт пам'яті є один слот. У дзеркальну фотокамеру вбудовано GPS та Wi-Fi.

Переваги повного кадру – можливість використання різноманітних об'єктивів EF ширококутної форми. Відтепер будь-який користувач може відкрити для себе інше бачення фотографії інтер'єрів, пейзажної та вуличної фотографії. Ви зможете робити вражаючі портрети завдяки посиленому контролю над глибиною різкості та повнокадровим датчиком.

Апарат оснащений режимом динамічного розширеного діапазону HDR. Це дозволяє знімати деталізацію не тільки світлих, а й темних ділянок і робити знімки застосовуючи режим мультиекспозиції. Вартість апарату у Києві – 1854 долари.

Вартість апарату EOS 6D body з офіційною гарантією – 2152 долари. Гарантійне обслуговування від виробника – 24 місяці. Вибирайте пристрій із високопродуктивним процесором та широкими творчими можливостями.

Фотокамера EOS 6D Kit 24-105 IS USM має міцну та легку конструкцію. За допомогою цієї моделі можна знімати ролики у форматі HD. З відпустки ви привезете не лише великий фотозвіт, а й повноцінний відеофільм. Оцінити якість відзнятого матеріалу можна за допомогою якісного 3-дюймового TFT дисплея під назвою «Clear View» з покриттям антивідблиску і чудові кутом огляду, рівним 170 градусам.

Апарат комплектується об'єктивом 24-105мм f/4L IS USM. Він має захисну систему від бруду. Він належить до класу професійних атрибутів фотографів. Модуль GPS та Wi-Fi нікого не залишить байдужим. Камера в комплектації «kit» має 4.4-кратний зум-об'єктив 24-105 мм f/4L IS USM. Апарат є компактним та досить легким. Довжина об'єктива в процесі зумування збільшується, але передня частина не обертається, тому можна використовувати світлофільтри з діаметром 77 мм. Важлива особливість моделі – постійна світлосила f/4 та стабілізатор «картинки». Отримуйте яскраві та яскраві знімки навіть при поганому освітленні. Ультразвуковий безшумний мотор автоматичного фокусування – надійний помічник під час зйомки, де дуже важлива точність та швидкість фокусу. Вартість висококласного апарату – 2606 доларів. Отримане задоволення від перегляду створених вами фотографій за допомогою професійного апарату коштує витрачених коштів.