Canon EF 28mm f/1.8 USM

Код товару: С000001655
Фото: Canon EF 28mm f/1.8 USM

Нема в наявності

Ціна: 19 320 18 840 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Разом дешевше

Canon EF 28 mm F/1.8 USM це об'єктив з величезною світлосилою та винятковим розмиванням заднього плану. Завдяки наявності ультразвукового USM-мотора, ця модель здійснює дуже швидке фокусування. Компактність об'єктива обумовлена ​​застосуванням асферичних лінз, які ефективно усувають сферичну аберацію, роблячи зображення різким навіть з обох боків. Ширококутний світлосильний об'єктив має фокусну відстань 28 мм.

Canon EF 28 mm F/1.8 USM є чудовим рішенням для зйомки «з рук» в умовах недостатнього освітлення. При використанні цифрових камер із сенсорами APS-C об'єктив перетворюється на стандартний з кутом поля зору 45 мм, еквівалентний об'єктиву з фокусною відстанню 35 мм. Завдяки цьому об'єктив можна використовувати для пейзажів, репортажів та портрета. Корпус Canon EF 28 mm f/1.8 виконаний із високоякісного пластику, має привабливий дизайн, що залишає враження надійності, та міцну конструкцію, необхідну для об'єктива, що призначений для повсякденного використання.

Оптична схема об'єктива включає 10 елементів у 9 групах. У конструкції використовується асферична лінза, яка при збереженні компактних розмірів самого об'єктива ефективно усуває сферичну аберацію, гарантуючи високу різкість зображення по всьому полю кадру. На будь-якій відстані фокусування об'єктив забезпечує високу якість зображень з рівномірною яскравістю, чудовою роздільною здатністю, відмінним контрастом і точним кольором.

Об'єктив здійснює фокусування за допомогою «фірмового» ультразвукового кільцевого приводу USM, який забезпечує максимальну точність і швидкість наведення різкості. При необхідності фотограф може вручну, простим поворотом кільця "довести" фокусування, не виходячи з режиму автофокусування. Обгумоване кільце фокусування має велику ширину та плавний хід. Передній елемент при фокусуванні не обертається, що дозволяє користуватися різними оптичними насадками. Мінімальна дистанція фокусування 25 см дозволяє збільшувати 1:5.5.

Canon EF 28mm f/1.8 USM - в інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно підібрати Об'єктиви або інші аксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Об'єктив зі знижками? Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Canon і Вам будуть показані всі Об'єктиви Canon. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі товари, представлені в нашому магазині, створені лідируючими компаніями, наприклад Laowa. Виникли при виборі Canon EF 28mm f/1.8 USM Запитайте наших менеджерів. Замовлений товар можна отримати Харкові у стислі строки.

Основні характеристики
Тип об'єктиву ширококутний
Фокусна відстань 28 мм
Діафрагма F1.80
Мінімальна діафрагма F22
Кріплення Canon EF
Автоматичне фокусування є
Конструкція
Число елементів / груп елементів 10 / 9
Число пелюсток діафрагми 7
Розміри (D x L) 73.6 x 55.6 мм
Вага 310 г
Параметри зйомки
Кут огляду 75 град.хв
Мінімальна відстань фокусування 0.25 м
додаткова інформація
Ультразвуковий двигун є
Діаметр різьблення для світлофільтру 58 мм