Slik PRO 400DX

Код товару: 02233
Фото: Slik PRO 400DX

У наявності

Ціна: 6 501 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Штатив професійний Slik Pro 400 DX призначений для роботи із дзеркальними 35-мм камерами, а також із відеокамерами, вага яких не перевищує 5 кг. Досягти сумісності штатива з таким широким діапазоном моделей дозволила надійна металева конструкція. Мультипозиційні фіксатори ніжок штатива дозволяють встановити штатив у трьох положеннях висоти, що дуже зручно для макрозйомки або фотографування з низької точки, при цьому зміна висоти можлива в діапазоні 33-155 см. Вага штатива SLIK PRO 400 DX – 2,5 кг, висота в зібраному вигляді – 65 см.

Штатив Slik Pro 400 DX має спеціальні неопренові накладки, які захистять руки фотографа від зіткнення з металевими деталями при зйомці взимку.

В комплект поставки входить головка Slik SH-705E Head, яка має металевий майданчик, що знімається і забезпечена окремими ручками-фіксаторами, що дозволяють регулювати її положення незалежно в трьох площинах.

 

 

Slik PRO 400DX - у перевіреному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Штативи фотоаксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та виберіть Штатив за бюджетною ціною? Щоб легко підібрати Штатив, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Slik І Ви побачите перелік з Штативи Slik. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не думати про якість товарів. Всі фототовари з каталогу створені відомими виробниками, наприклад D-Lex. Якщо виникли під час підбору Slik PRO 400DX Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Посилання прийде в Чернігові у стислі строки.

Максимальна висота А: 1550 мм
Максимальна висота B: 1270 мм
Мінімальна висота: 590 мм
(330 мм)
Складена висота: 650 мм
Діаметр ніжок: 27 мм
Кількість секцій: 3
Вага: 2.52 кг
Рівні регулювання головок: три-рівнева головка
Тип центральних стояків: центральна колонка
Позиції ніг: трьох позиційна
Позиції ніг: змінний майданчик