Lensbaby Muse (Double Glass) Pentax K (LBM2P)

Код товару: С000001796
Фото: Lensbaby Muse (Double Glass) Pentax K (LBM2P)

У наявності

Ціна: 5 042 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Muse дозволяє відчути дух Lensbaby, що відкриває нову дійсність, сповнену задоволення від процесу фокусування. Стискайте гнучкий корпус об'єктива, щоб фокусуватися і переміщати область різкості по кадру, супроводжуйте рухомий об'єкт під час відеозйомки.

Так само як Composer або Control Freak, цей маленький об'єктив сумісний з усіма оптичними модулями з лінійки Optic Swap System. Лінійка змінних модулів надають художнику безліч варіантів візуальних ефектів і стилів, що дозволяють відобразити унікальне бачення оточуючого.

Електронні контакти та мікросхеми для взаємодії з камерою відсутні.

Байонет Pentax K

як використовувати

Відчуйте повну свободу з Muse! Фокусування здійснюється за рахунок стиснення та розтягування гнучкої гармошки корпусу об'єктива пальцями. Область різкості можна переміщати по кадру, нахиляючи об'єктив у напрямі. Ви гарантовано отримаєте незвичайний досвід!

Щоб змінити діафрагму, необхідно піднести магнітний наконечник спеціального інструменту до вкладеної діафрагми, і вийняти її. Після цього – вкласти інший магнітний диск діафрагми. Діафрагма утримуватиметься на місці вбудованими магнітами.

 

Lensbaby Muse (Double Glass) Pentax K (LBM2P) - в інет-маркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно вибрати Об'єктиви А також інші фототовари не покидаючи будинок, відвідайте наш електронний каталог abcphoto.com.ua. З асортименту підберіть Об'єктив З вигодами? Щоб правильно вибрати Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Lensbaby і перед вами будуть Об'єктиви Lensbaby. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Товари, які можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Voigtlander. Якщо з'явилися при купівлі Lensbaby Muse (Double Glass) Pentax K (LBM2P) Запитайте нашого менеджера. Замовлення отримаєте Черкасах своєчасно.

Поставляється в комплекті із встановленим оптичним модулемDouble Glass Optic
■ Сумісний з усією лінійкою змінних оптичних модулів Optic Swap System
■ Спосіб фокусування: ручний
■ Тип діафрагми: змінні вкладні магнітні диски
■ Значення діафрагм: f/2, f/28. /5.6, f/8
■ Мінімальна відстань фокусування: 30 см
■ Максимальна відстань фокусування: нескінченність
■ Розміри/вага: 5,7 см вис. х 6,35 см шир./104,9г.