Power Plant LP-E10 Canon (DV00DV1304)

Код товару: С000001833
Фото: Power Plant LP-E10 Canon (DV00DV1304)

У наявності

Ціна: 699 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Акумулятор PowerPlant для Canon LP-E10 - це сучасна літньо-іонна батарея для фото і відеокамер, яка забезпечує тривалий час автономної роботи Вашого пристрою.
Акумулятор PowerPlant - це повноцінний аналог оригінального акумулятора Canon LP-E10. У виробництві використовуються тільки високоякісні елементи живлення та японські чипи оригінальних виробників, тому акумулятор має високу енергетичну щільність, низький саморозряд, зберігає заряд навіть при тривалому використанні, а відсутність "ефекту пам'яті"
і здатність швидко перезаряджати його не досягає повної розрядки, можна віднести до ключового перевагам.
Фірма PowerPlant гарантує безпеку акумулятора PowerPlant Canon LP-E10 при використанні Вашого фотоапарата або відеокамери.
Назва: Canon LP-E10
Ємність: 1200mAh
Тип акумулятора: Li-ion Напруга
: 7.4V
Потужність: 8.88Wh
Виробник: PowerPlant Гарантія:
12 місяців Акумулятор можна використовувати замість оригінального  CANON  LP-E10
Підходить до моделей  CANON

  • EOS 1100D
  • EOS Kiss X50
  • EOS Rebel T3

Power Plant LP-E10 Canon (DV00DV1304) - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно купити Акумулятори для фото-відео або інші елементи фотототехніки не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний магазин abcphoto. З каталогу підберіть Акумулятор вигідно? Щоб правильно підібрати Акумулятор, Скористайтеся навігацією. Введіть: Power Plant і Ви побачите, які доступні для замовлення Акумулятори для фото-відео Power Plant. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. За якість запчастин можна не переживати. Всі фототовари з каталогу створені відомими виробниками, наприклад Sony. З'явилися під час підбору Power Plant LP-E10 Canon (DV00DV1304) Питання можна уточнити у наших менеджерів. Відправляємо продукцію в Ужгород якомога швидше.

Основные характеристики
ТипLi-ion
Емкость1200mAh
Напряжение7,4V