Meike Canon 60D (DV00BG0026)

Код товару: К000000163
Фото: Meike Canon 60D (DV00BG0026)

Нема в наявності

Ціна: 1 759 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Батарейний блок Meike Canon 60D (Canon BG-E9) для фотоапаратів Canon 60D з аналогічними функціями батарейного блоку Canon BG-E9. Корпус батарейного блоку та прогумовані вставки мають ту саму фактуру, що й фотоапарат, завдяки чому не порушується загальний вигляд.
Егрономічна конструкція рукоятки батарейного блоку дозволяє зручніше тримати фотокамеру під час зйомки у вертикальному положенні. Як джерело живлення блоку Canon 60D (Canon BG-E9) використовується шість стандартних батарей типу АА або дві спеціальні акумуляторні батареї LP-E6. Для зручності зйомки вертикальних кадрів, на рукоятці розташовані додаткова кнопка спуску затвора, кнопки АЕ lock/FE lock/AF point selection, кнопка включення автофокусу, а також диск управління. Є вбудований роз'єм для кріплення штативу.
Батарейний блок для Canon 60D не замінний для фоторепортерів, весільників, яким дуже важливо не упустити хороший кадр через акумулятор, що сів. Більше того, камери Canon 60D з батарейним блоком виглядають набагато солідніше
:)

  • Батарейний блок (без акумуляторів)
  • Тримач для двох акумуляторів Canon LP-E6
  • Тримач для шести батарей АА-типу
  • Інструкція
Гарантія 12 місяців
Виробник: Meike
 
 
 

Meike Canon 60D (DV00BG0026) - в електронному магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно купити Батарейні блоки А також інші елементи фототехніки Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Батарейний блок за низькою ціною? Щоб максимально просто вибрати Батарейний блок, за допомогою фільтрів. Введіть: Meike і перед вами будуть усі Батарейні блоки Meike. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотоаксессуари, які є у нас, випускають відомі фірми, наприклад Panasonic. Якщо з'явилися при виборі Meike Canon 60D (DV00BG0026) Запитайте нашого менеджера. Товари заберіть в Краматорську якомога швидше.