Nikon 50mm f/1.4G AF-S Nikkor

Код товару: С000002109
Фото: Nikon 50mm f/1.4G AF-S Nikkor

У наявності

Ціна: 16 700 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Об'єктив, який допомагає розвивати навички фотографа

 Однією з головних якостей у нашому столітті з його швидкими темпами та масою нової інформації є багатозадачність. Цю вимогу висувають до людей, але й повсякденні предмети, інструменти роботи, програмне забезпечення ми зараз уже цінуємо за багатофункціональність, універсальність.

Фотографія – це вид мистецтва та сфера реалізації своїх професійних навичок, що потребує універсальності від людей, а також інструментів, з якими вони працюють. Ідеальна камера, ідеальний об'єктив – ті, з якими можна працювати якомога більше спектрів типів фотографії. Ті, які однаково добре справляються з предметною, пейзажною, портретною зйомкою в різних умовах.

Об'єктивом, що дає простір для творчості та можливість адаптуватись, є Nikon 50mm f/1.4G AF-S Nikkor, який можна за справедливою ціною та з доставкою по Україні купити в інтернет-магазині ABC Фото. Хтось подивиться на всі позначення після Nikon і вже все зрозуміє про можливості об'єктива, а для когось Nikkor, 50 mm, F 1.4 G, AF-S частково чи взагалі нічого не кажуть. Ми розшифруємо для всіх, щоб можна було купувати, оперуючи всією доступною інформацією, та розуміти, наскільки підходить саме ця модель.

Як одна модель Nikon втілює у собі сучасні досягнення фототехніки

 Насамперед, у lens Nikon 50mm F1.4G AF-S Nikkor нас цікавить фокусна відстань (50 mm) та світлосила об'єктива Нікон (1:1.4 G). Фокусна відстань у фізиці – це відстань від центру оптичної системи до її фокусу. У фотографії ця цифра свідчить про те, скільки простору можна захопити об'єктивом. Для повнокадрових цифрових камер Nikon фокусна відстань в об'єктиві з показниками 50mm F 1.4G AF-S Nikkor є стандартною, дає в результаті натуральну перспективу в кадрі та дозволяє працювати у більшості жанрів. Але він може працювати з неповнокадровими дзеркальними камерами: тоді це буде відстань 75 мм в еквіваленті 35 мм, що дуже актуально для репортажної та портретної нестудійної зйомок. Фокусна відстань незмінна, із системою внутрішнього фокусування (IF).

Конструкція об'єктива Nikon 50mm F1 4G AFS Nikkor включає 8 елементів у 7 групах, а його широка діафрагма складається з 9 пелюсток, що округляють. Власне, про її широту та особливості роботи говорить позначення F1.4G. З такою світлосилою можна працювати в приміщеннях і на природі з приглушеним світлом, при цьому ми отримаємо чудову чіткість на передньому плані та гарно розмите фон. Без аберацій, відблисків, але з точною передачею тону, натуральними кольорами і невеликою глибиною простору, що зображується - ці характеристики, які забезпечує lens Nikon 50mm AFS F 1.4 G Nikkor, поширюються на фото їжі і парків, інтер'єрів і людей.

Поєднання AF-S говорить про автофокусування та її безшумність. У режимі М/А відбувається автоматичне фокусування з можливістю ручного регулювання, а її тишу забезпечує SWM – хвильовий привід. Але в режимі М фокус об'єктива Нікон 50 мм F 1.4 G AF-S Ніккор також можна відрегулювати повністю вручну.

Як підбирати Nikkor під камеру і хто може допомогти?

 У каталозі ми надаємо максимум інформації про будову та комплектацію, роботу об'єктива, сумісність з камерами. Nikon 50 mm AFS F 1.4 G, як і вся техніка, яку ви знайдете на сайті магазину ABC Фото, оригінальна, з гарантією на рік та можливістю безкоштовного обслуговування ще рік після її закінчення – магазин є офіційним партнером виробника.

 З технологічною пристосованістю для будь-якого виду зйомки, особливо важливою для непрофесіоналів, чудово поєднується надійність як пластикових, так і металевих деталей. Вартість Nikon lens, враховуючи такі характеристики Nikkor, як AF-S, 50mm і F 1.4 G, можна порівняти з його можливостями та довговічністю. З таким набором функцій можна придбати один об'єктив, щоб використовувати тільки його в роботі замість купівлі декількох, частково відповідають запиту фотографа.

 Говорячи про запит, його можна сформулювати нашому менеджеру в одному з магазинів у Дніпрі чи Києві, а також у телефонній розмові всім, хто купує онлайн. Якщо потрібно буде, наш співробітник ще раз проговорить, чим відрізняється Нікон 50мм AF-S F 1.4 G від інших, прояснить, чи він сумісний з камерою, яка вже є у вас, чи підбере її разом з об'єктивом так, щоб сумісність була оптимальною, а вартість - прийнятною. Візит до нашого магазину особисто – це можливість протестувати техніку на місці, а доставка по Україні – купити якісний продукт навіть у маленькому місті та забрати його у поштовому відділенні неподалік будинку.

Nikon 50mm f/1.4G AF-S Nikkor - в електронному магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Об'єктиви А також інші фототовари не встаючи з дивана, відвідайте наш віртуальний магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Об'єктив З вигодами? Щоб простіше було підібрати Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Nikon і Ви побачите список з Об'єктиви Nikon. Як бачите, вибір максимально спрощений. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Tamron. Якщо виникли під час вибору Nikon 50mm f/1.4G AF-S Nikkor Питання можна уточнити у наших менеджерів. Товари заберіть в Мелітополі якомога швидше.

Фокусна відстань
50 мм
Максимальна діафрагма
f/1,4
Мінімальна діафрагма
f/16
Конструкція об'єктива
8 елементів у 7 групах
Кут зору
46°
Мінімальна відстань фокусування
0,45 м
Максимальний коефіцієнт відтворення
0,15-кратний
Число пелюсток діафрагми
9 (округлені)
Установчий розмір фільтра
58 мм
Діаметр х довжина (відстань від байонету об'єктива)
73,5 x 54 мм
Вага
280 г
Приладдя в комплекті
Передня захисна кришка об'єктива LC-58 діаметром 58 мм (замикається), задня захисна кришка об'єктива LF-1, байонетна бленда HB-47, м'який чохол для об'єктива CL-1013