Giottos CL3621 Cleaning Pouch Blue (7*12cm)

Код товару: С000002143
Фото: Giottos CL3621 Cleaning Pouch Blue (7*12cm)

Нема в наявності

Ціна: 140 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Чохол із мікрофібри для зберігання та чищення цифрових пристроїв Giotto's використовується для очищення та зберігання об'єктивів. Ідеально підходить для запобігання відбиткам пальців, плям, бруду та пилу без нанесення додаткових хімічних засобів. Перешкоджає затирання.
Чохли Giotto's виготовлені з високотехнологічного якісного матеріалу з антистатичними властивостями. Матеріал не містить швів для запобігання зношування та затирання. При використанні бруд та пил застряє у волокнах, залишаючи поверхню чистою без розлучень. Ви заощадите час та гроші, використовуючи цей виріб для очищення та зберігання.
М'які краю, що не дряпають, зав'язується на шнурок - підходить для зберігання крихких речей
Тканина найвищої якості з антистатичними властивостями - для очищення, полірування та зберігання
Стирається - підходить для повторного використання
Чи не просочений хімікатами – безпека при використанні
 
 
 

Giottos CL3621 Cleaning Pouch Blue (7*12cm) - на кращому сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Чохли для фото-відео техніки або інші фототовари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в онлайн-каталог abcphoto. Виберіть із пропозицій Чохол з вигодами для бюджету Щоб не витрачати час на підбір Чохол, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Giottos і перед вами відкриються всі необхідні для вас Чохли для фото-відео техніки Giottos. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Можна не сумніватися як товар. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Fujifilm. Виникли при замовленні Giottos CL3621 Cleaning Pouch Blue (7*12cm) Запитайте наших професіоналів. Надсилання проводиться в Житомирі у стислі строки.