Sony E 10-18mm f/4 OSS (SEL1018)

Код товару: С000002219
Фото: Sony E 10-18mm f/4 OSS (SEL1018)

Нема в наявності

Ціна: 43 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Разом дешевше
    
 
 
Sony 10-18mm f/4 (SEL1018.AE) . Надширококутний зум-об'єктив F4 10-18 мм зі склом із наднизькою дисперсією та оптичним стабілізатором зображення Optical SteadyShot.
 
Надширококутний зум-об'єктив E 10–18 мм F4 OSS (SEL1018)
 
Знімайте різні сюжети з високою точністю, від широких краєвидів до чудових інтер'єрів – навіть в умовах поганого освітлення.
У поєднанні з камерами α з байонетом E від Sony об'єктиви APS-C з байонетом E забезпечують високу якість зйомки.
 
Створюйте чіткі, незмащені знімки
 
Стабілізатор зображення Optical SteadyShot™, вбудований в об'єктив, дозволяє створювати плавні, незмащені фотографії та відеозаписи під час зйомки з рук.
 
М'який ефект дефокусування
 
Замість стандартної діафрагми об'єктива у формі багатокутника, цей об'єктив має 7-пелюсткову круглу діафрагму для більш природного, округленого дефокусування або ефекту «боке».
 
Чудові оптичні характеристики
 
Асферичні елементи об'єктива зменшують спотворення, а скла Super ED (з наднизькою дисперсією) забезпечують чудову контрастність і роздільну здатність, навіть з фокусною відстанню 10 мм.
 
Швидке фокусування
 
Завдяки механізму внутрішнього фокусування корпус об'єктива не рухається, що робить конструкцію компактнішою, відгук автофокусу - швидшим, а також скорочує мінімальну дистанцію фокусування.
 
 

Sony E 10-18mm f/4 OSS (SEL1018) - в електронному магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно купити Об'єктиви та інші елементи фототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш онлайн магазин АВС Фото. З каталогу виберіть Об'єктив за доступною ціною. Щоб легко було підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Sony і перед вами з'явиться все Об'єктиви Sony. Як бачите, все досить просто. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фототовари, представлені у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Viltrox. Виникли при покупці Sony E 10-18mm f/4 OSS (SEL1018) Запитайте наших менеджерів. Товари заберіть в Тернополі у мінімальні терміни.

Тип об'єктиву
ширококутний Zoom
Фокусна відстань
10 – 18 мм
Діафрагма
F4
Мінімальна діафрагма
F22
Кріплення
Sony E
Стабілізація зображення
є
Автоматичне фокусування
є
Число елементів / груп елементів
10 / 8
Число асферичних елементів
3
Число низькодисперсних елементів
1
Число пелюсток діафрагми
7
Розміри (D x L)
70 x 63.5 мм
Вага
225 г
Кут огляду
76 - 109 град.хв
Мінімальна відстань фокусування
0.25 м
Діаметр різьблення для світлофільтру
62 мм