Sony E 20mm F2.8 (SEL-20F28)

Код товару: С000002220
Фото: Sony E 20mm F2.8 (SEL-20F28)

У наявності

Ціна: 15 599 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Разом дешевше
Sony 20mm f/2.8 для камер NEX (SEL20F28.AE) – компактний ширококутний дискретний об'єктив. Ширококутний дискретний об'єктив E20 мм F2.8. Цей тонкий (20,4 мм) легкий об'єктив-"млинець" забезпечує відмінну продуктивність при фото- та відеозйомці. Його можна використовувати для зйомки інтер'єрів, природи та багато іншого.
 
У поєднанні з камерами α з байонетом E від Sony об'єктиви APS-C з байонетом E забезпечують високу якість зйомки.
 
М'який ефект дефокусування
 
Замість стандартної діафрагми об'єктива у формі багатокутника, цей об'єктив має 7-пелюсткову круглу діафрагму для більш природного, округленого дефокусування або ефекту 'боке'.
 
Чудові оптичні характеристики
 
Для підвищення ефективності асферичні елементи об'єктива зберігають високу контрастність (навіть з широко відкритою діафрагмою), а також зводять до мінімуму спотворення і роблять зображення менш плоским.
 
Швидке фокусування
 
Завдяки механізму заднього фокусування корпус об'єктива не рухається, що робить конструкцію компактнішою, відгук автофокусу - швидшим, а також скорочує мінімальну дистанцію фокусування.
 
Характеристики:
  •      Ультратонкий (20,4 мм) та легкий, з металевим покриттям
  •      Асферичні елементи об'єктива зменшують спотворення та аберації
  •      Кругова діафрагма для створення привабливих ефектів розмиття
  •      Плавне, безшумне автофокусування

Sony E 20mm F2.8 (SEL-20F28) - в електронному каталозі abcphoto.com.ua. Якщо терміново необхідно знайти Об'єктиви А також інші фотоаксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет abcphoto. З каталогу підберіть Об'єктив за гарною ціною? Щоб максимально просто вибрати Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Sony і перед вами з'явиться Об'єктиви Sony. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фотототовари, які є у нас, створені відомими виробниками, наприклад Tamron. З'явилися при виборі Sony E 20mm F2.8 (SEL-20F28) Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Замовлення можна забрати в Каменському максимально швидко.

 

Тип об'єктива Ширококутний
Байонет Sony E-mount
Діаметр для світлофільтру 49 мм
Фокусна відстань 20-30 см
Діафрагма при мін./макс. фокусній відстані 2.8