Manfrotto Pixi Black (MTPIXI-B)

Код товару: С000002306
Фото: Manfrotto Pixi Black (MTPIXI-B)

Нема в наявності

Ціна: 1 081 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Manfrotto PIXI – ідеальний міні-штатив для компактних, системних та аматорських дзеркальних фотоапаратів. Він чудово справляється з фіксацією камер загальною вагою до 1 кг і дозволяє отримати чіткі нічні знімки та зручність запису відео.

Крім того PIXI виконаний у фірмовому стилі Manfrotto , має зручний, простий та надійний механізм кульової головки та ніг. Ніжки штатива виконані зі сталі та знизу мають гумові накладки для встановлення, завдяки яким навіть на гладких поверхнях штатив не ковзає.

Рекомендоване навантаження 650 г
Максимальне навантаження 1 кг
Чохол Відсутнє
Вага 200 г

Manfrotto Pixi Black (MTPIXI-B) - у віртуальному магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Штативи настольні або інші аксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Штатив настольний З вигодами для себе? Щоб максимально просто підібрати Штатив настольний, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Manfrotto і Вам будуть показані всі Штативи настольні Manfrotto. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. За якість товарів можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад AccPro. Якщо виникли під час підбору Manfrotto Pixi Black (MTPIXI-B) Запитайте наших менеджерів. Замовлення отримаєте Вінниці максимально швидко.