Power Plant NP-FH50 Sony (DV00DV1208)

Код товару: К000000303
Фото: Power Plant NP-FH50 Sony (DV00DV1208)

У наявності

Ціна: 799 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Акумулятор PowerPlant Sony NP-FH50 - це сучасна літієво-іонна батарея для фото і відеокамер, яка забезпечить тривалий час автономної роботи Вашого пристрою.
Акумулятор PowerPlant це повноцінний аналог оригінального акумулятора Sony NP-FH50. У виробництві використані тільки високоякісні елементи живлення та японські чіпи оригінальних виробників, тому акумулятор має високу енергетичну щільність, низький саморозряд, зберігає заряд навіть при тривалому використанні, а відсутність "ефекту пам'яті"
і здатність швидко перезаряджати його не досягаючи повної розрядки, можна віднести до ключових переваг.
Фірма PowerPlant гарантує безпеку використання батареї PowerPlant Sony NP-FH50 з Вашою камерою або відеокамерою.
Назва: Sony NP-FH50
Місткість: 1050 mAh
Тип акумулятора: Li-ion
Напруга: 6,8V
Потужність: 7.1Wh
Виробник: PowerPlant
Гарантія: 12 місяців

 

Power Plant NP-FH50 Sony (DV00DV1208) - в електронному магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Акумулятори для фото-відео або інші елементи фотототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш електронний маркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Акумулятор за собівартістю. Щоб максимально просто підібрати Акумулятор, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Power Plant і Вам будуть запропоновані різні Акумулятори для фото-відео Power Plant. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Як товари можна бути впевненими. Товари, які можна купити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Canon. З'явилися при покупці Power Plant NP-FH50 Sony (DV00DV1208) Запитайте наших фахівців. Замовлення можна отримати Одесі якомога швидше.

Основные характеристики
ТипLi-ion
Емкость1050mAh
Напряжение6,8V