Lensbaby Spark for Nikon F (LBSPN)

Код товару: С000002334
Фото: Lensbaby Spark for Nikon F (LBSPN)

У наявності

Ціна: 2 258 2 057 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Lensbaby Spark - найдоступніший об'єктив Lensbaby, дозволяє фотографу самому керувати зоною різкості і просто робити незабутні фотографії.

Lensbaby Spark – це чудова можливість познайомитись із системою Lensbaby для фото-ентузіастів, студентів та просто всіх фотографів, які шукають нові шляхи у фотографії.
Lensbaby Spark – захоплюючий і доступний спосіб для створення зображень із виборчою зоною фокусуванням (фотограф сам керує та задає зону різкості на знімку), отримуючи при цьому гарне розмиття.

Цей легкий об'єктив має фокусну відстань 50mm та фіксовану діафрагму F5.6 та доступний для дзеркальних камер Canon та Nikon.

■ Фокусна відстань: 50 мм
■ Діафрагма: фіксована, f/5.6
■ Оптичний модуль: подвійне скло з мультипросвітленням
■ Фокусування: ручне
■ Об'єктив із вибірковим фокусуванням: область різкості, оточена художнім розмиттям
■ Доступний для дзеркальних цифрових камер Canon та Nikon
■ Мінімальна відстань фокусування: 33 см
■ Сумісний із системою змінних оптичних модулів Optic Swap System) та з усіма 37-мм аксесуарами Lensbaby
■ Не містить електронних контактів та мікросхем.

 

Lensbaby Spark for Nikon F (LBSPN) - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно купити Об'єктиви А також інші елементи фототехніки Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в електронний магазин abcphoto. З каталогу підберіть Об'єктив З вигодами для себе? Щоб правильно підібрати Об'єктив, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Lensbaby і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Lensbaby. У нас вибрати фототовари найпростіше. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, випускають відомі фірми, наприклад Viltrox. Якщо з'явилися при підборі Lensbaby Spark for Nikon F (LBSPN) Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлення заберіть у Харкові максимально швидко.

Основні характеристики
Тип об'єктиву стандартний
Фокусна відстань 50 мм
Діафрагма F5.60
Кріплення  Nikon F
Параметри зйомки
Мінімальна відстань фокусування 0.33 м
додаткова інформація
Сумісні фотокамери дзеркальні цифрові камери Nikon
Особливості сумісний із системою змінних оптичних модулів Lensbaby (Lensbaby Optic Swap System) та з усіма 37-мм аксесуарами Lensbaby, не містить електронних контактів та мікросхем