Fujifilm XF 14mm f/2.8 R (16276481)

Код товару: С000002376
Фото: Fujifilm XF 14mm f/2.8 R (16276481)

Нема в наявності

Ціна: 23 743 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Разом дешевше
 
 
Fujifilm XF 14мм F2.8. Завдяки отвору діафрагми F2.8, цей об'єктив добре підходить для зйомки в умовах недостатнього освітлення. Мінімальна відстань зйомки 18 см дозволяє створити на знімку ефектне розмите фон і забезпечує візуальну перспективу, якої не вистачає більшості надширококутних об'єктивів.
 
Для боротьби з спотвореннями, властивими ширококутним об'єктивам, була використана передова оптична конструкція, що зменшує дисторсію, не вдаючись до використання цифрової корекції. Це дозволило досягти високої роздільної здатності по краях знімка.  
 
Конструкція об'єктива складається з 10 елементів у 7 групах (2 асферичні лінзи та 3 лінзи зі спеціального нерозсіюючого скла) та семилепесткової діафрагми. На оправі об'єктива нанесені позначки відстані та глибини різкості, з якими легко використовувати різні техніки зйомки, наприклад, попереднє фокусування.
 
Завдяки отвору діафрагми F2.8, цей об'єктив добре підходить для зйомки в умовах недостатнього освітлення. Мінімальна відстань зйомки 18 см дозволяє створити на знімку ефектне розмите фон і забезпечує візуальну перспективу, якої не вистачає більшості надширококутних об'єктивів.
 
Фотокамери з байонетом FUJIFILM X Mount мають коротку задню фокусну відстань, яка запобігає ефекту віньєтування та гарантує чітке та яскраве зображення по краях знімка. Даний об'єктив добре справляється зі спотвореннями і хроматичними абераціями, а також дозволяє досягти високої роздільної здатності по всій площі кадру, в тому числі і на кутах кадру, що робить його чудовим вибором для зйомки пейзажів.
 
 
 

Fujifilm XF 14mm f/2.8 R (16276481) - в онлайн-магазині abcphoto. Якщо потрібно придбати Об'єктиви А також інші фототовари не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Об'єктив за ринковими розцінками? Щоб правильно підібрати Об'єктив, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Fujifilm і перед вами з'явиться все Об'єктиви Fujifilm. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фотототовари, які є у нас, створені відомими компаніями, наприклад Fujifilm. Виникли при покупці Fujifilm XF 14mm f/2.8 R (16276481) Запитайте наших фахівців. Фототехніку отримаєте Павлограді у стислі строки.

Тип об'єктиву
Ширококутний FIX
Фокусна відстань
14
Конструкція
10 елементів у 7 групах
Кут огляду
89°
Діаметр різьблення для фільтрів
58 мм
Мінімальна дистанція фокусування
0.18
Мінімальна діафрагма
f/22
Максимальна діафрагма
f/2.8
Кількість пелюсток діафрагми
7
Габарити (діаметр х довжина)
65 мм x 58,4 мм
Вага
235 г