Canon EF 50mm f/1.2L USM

Код товару: С000001774
Фото: Canon EF 50mm f/1.2L USM

У наявності

Ціна: 50 599 48 714 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

Світлосиловий об'єктив EF 50mm f/1.2L USM з максимальною діафрагмою f/1.2 дозволяє отримувати відмінні результати навіть в умовах слабкої освітленості. Повний контроль над творчим процесом завдяки точному управлінню фокусуванням і глибиною резкости.
 
Переваги:

- Висока світлосила f/1.2

- Автофокусировка USM

- Покриття Super Spectra

- Діафрагма з круглим поворотом для прекрасного ефекту "боке" на задній площині

- Передача інформації про відстань в системі експозамера E-TTL II

- М'який чехол і бленда

Докладний опис
 
Неймовірно висока світлосила

Висока світлосила f/1.2 забезпечує потрібну швидкість зйомки навіть при слабкому освітленні. Точне управління фокусуванням дозволяє зняти з максимально малою глибиною різьбості для створення творчих ефектів.
 
М'яке розмиття фону

Діафрагма з практично круглим верстом робить більш повним розмиття тих частин зображення, які знаходяться не у фокусі. Це дозволяє виділити на м'якому, розмитому фоні об'єкти у фокусі, які знаходяться на передній площині.
 
Якість серії L

Професійні об'єктиви Canon серії L є кращими зразками високоточної оптики EF. Об'єкти серії L поєднують в собі чудові технічні характеристики зі зручностями в зверненні, при цьому вони захищені від пилу і вологи.
 
Ультразвукове фокусування

Ультразвуковий привод кольцевого типу дозволяє отримати швидку і практично беззвучну автофокусировку. Завдяки відмінним характеристикам об'єктивів досягається точна фокусировка. Доступна в будь-який момент ручна корекція фокусування можлива без відключення автофокусировки.
 
Покриття Super Spectra

Покриття Super Spectra допомагає забезпечити точний колірний баланс і високу контрастність. Також прикриття дозволяє видалити бліки та двоє зображень, що виникли в результаті відтворення світла від датчика зображення.
 
Інтеграція з експозаміром E-TTL II

Об'єктив передає дані про відстань до об'єкта камери EOS із системою виміру експозиції при зйомці зі спалахом.
 
Аксесуари

У комплект поставки об'єктива входить бленда і м'який чехол.
 
 
 

Canon EF 50mm f/1.2L USM - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші аксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto. З каталогу підберіть Об'єктив за гарною ціною? Щоб запросто підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Canon і Ви побачите список з Об'єктиви Canon. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. В якості товарів можна бути повністю впевненими Товари, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Canon. Якщо з'явилися при підборі Canon EF 50mm f/1.2L USM Питання можна прояснити у наших фахівців. Товари можна забрати в Україні в необхідні терміни.

Тип об'єктива
Портретний FIX
Модель
EF 50 mm f/1.2L USM
Діаметр фільтра, мм
72
Розмір матриці
Повний кадр
Фокусноа відстань
50
Кути огляду
40º, 27º, 46º
Габарити
85,4 х 65,5
Конструкція
8 елементів в 6 групах
Мінімальна дистанція фокусування
0,45 м
Мінімальна діафрагма
f/16
Максимальна діафрагма
f/1,2
Кількість пелюстков діафрагми
8
Вага
545 г