Cokin Z PRO Gradual Kit U961A (121L-123L-125L)

Код товару: К000000320
Фото: Cokin Z PRO Gradual Kit U961A (121L-123L-125L)

У наявності

Ціна: 4 211 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Креативний набір, що складається з тримача BZ-100A, трьох градієнтних світлофільтрів (Z121L, Z123L, Z125L) та сумки Z306.

 

Cokin Gradual Grey G2 Z121L - Нейтрально-сірий градієнтний фільтр. Дуже плавний сірий перехід від сірого до прозорого. Кордон переходу проходить посередині, перепад 1 ступінь.

Нейтрально-сірі фільтри дають фотографу можливість гнучкіше керувати налаштуваннями камери у яскраво освітлений день. ND фільтр зменшує кількість світла, що проходить в об'єктив, за рахунок чого фотограф може зменшити діафрагму, або збільшити витримку. Для зйомки відео в яскраві сонячні дні ці фільтри будуть корисні.

Світлофільтр Cokin Gradual Grey G2 Z121L застосовують для натурної зйомки – на березі моря, у місті, у горах. Фільтри нейтральні за кольором та помірні за щільністю. Вони контролюють кількість світла. Створені методом струминного напилення у вакуумі, вони зменшують кількість світла, що дозволяють прикрити частину зображення для вирівнювання освітленості.

 

Cokin Gradual Blue B2 Z123L – дуже легкий синій градієнтний фільтр. Дуже плавний синій перехід від синього до прозорого. Перепад близько 1-го ступеня.

Світлофільтри Cokin Gradual Blue B2 Z123L застосовують для зйомки пейзажів, морських сюжетів. Дозволяють розфарбувати небо навіть у похмуру погоду.

Кольорові градієнтні фільтри дають фотографу можливість більш гнучко підходити до процесу зйомки, не залежати від несприятливих погодних умов, додавати креатив у свої фотографії, а внесення зображення кольору дозволяє підняти загальну насиченість кольору кадру. Корисні також під час відеозйомки.

Cokin Z PRO Gradual Kit U961A (121L-123L-125L) - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно замовити Система фільтрів Cokin або інші елементи фотототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в віртуальний магазин АВС Фото. З асортименту підберіть Система фільтрів Cokin вигідно? Щоб вам простіше було вибрати Система фільтрів Cokin, за допомогою зручної навігації. Введіть: Cokin і Ви побачите всі необхідні Система фільтрів Cokin Cokin. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотототовари, які є у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Cokin. З'явилися при виборі Cokin Z PRO Gradual Kit U961A (121L-123L-125L) Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлений товар можна отримати Нікополі найшвидше.