Kenko PRO1 D Protector 37mm

Код товару: С000003121
Фото: Kenko PRO1 D Protector 37mm

У наявності

Ціна: 474 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Захистіть ваш об'єктив
 
Оптично-чистий світлофільтр високої якості, який не впливає на колірний баланс зображення та якість роботи об'єктива, а лише оберігає передній оптичний елемент лінзи від фізичних пошкоджень та забруднення.
Завдяки чудовим характеристикам фільтр стане чудовим рішенням для постійного використання.
Kenko PRO1D PROTECTOR захистить оптику від подряпин, бруду, плям, відбитків пальців, мікрочастинок пилу, вологи та інших факторів, які можуть становити серйозну загрозу для просвітлюючого шару дорогої оптики.
Чистити його набагато простіше, ніж лінзу об'єктива, а заміна пошкодженого світлофільтра обійдеться значно дешевше, ніж покупка або ремонт оптики.

 

- DMC - Цифрове мультипросвітлення скорочує можливість появи паразитних світлових явищ, викликаних відбитим від поверхні матриці світлом.
- BAF - Алюмінієва оправа з чорною матовою поверхнею не викликає бічних відбитків.
- BRG - На торець скла, що використовується в серії PRO1D, нанесено спеціальне вугільне чорне покриття, яке знижує ризик виникнення відбиття від торцевої поверхні скла.
- LPF - Вузька оправа дозволяє використовувати фільтр із ширококутними об'єктивами, не викликаючи ефекту віньєтування. Кришка об'єктива може надягати прямо на фільтр.
- KEF - Зубчаста поверхня оправи забезпечує надійний ухват пальців за оправу, що дозволяє швидше надягати та знімати фільтр з об'єктива.
- UVC - Пластиковий кейс захищає поверхню фільтра від ультрафіолетових променів, продовжуючи тим самим термін служби вашого фільтра.
- Виробництво Японії.


 

Kenko PRO1 D Protector 37mm - в каталозі abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно замовити Фільтри та інші елементи фототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн-каталог АВС Фото. Розгляньте пропозиції та підберіть Фільтр З вигодами? Щоб простіше було підібрати Фільтр, за допомогою фільтрів. Введіть: Kenko і перед вами з'явиться Фільтри Kenko. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Schneider B+W. Виникли при замовленні Kenko PRO1 D Protector 37mm Питання можна прояснити у наших менеджерів. Товари заберіть в Житомирі якомога швидше.

Діаметр, мм
37
Матеріал оправи
Алюміній
Товщина оправи, мм
4.2
Просвітлення
Цифрове мультипросвітлення DMC
Рівень просвітлення
4
Світловідображення
1% і менше
Скло
Оптичне скло BK7
UV-cut ефект
Ні
Товщина скла, мм
2.0
Колір скла
Безбарвний (цілком прозорий)
Чорнення грані скла
+