Nissin Speedlite Di600 Canon (N073)

Код товару: С000003216
Фото: Nissin Speedlite Di600 Canon (N073)

Нема в наявності

Ціна: 3 705 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 
Nissin Speedlite Di600 – недорогий і простий у використанні зовнішній спалах, який за функціоналом та ціною можна віднести до категорії спалахів для фотолюбителів. При цьому спалах Nissin Speedlite Di600 має порівняно високу для свого рівня потужність та підтримує бездротову синхронізацію, що дозволяє використовувати її для побудови складних схем світла. Таким чином, модель буде корисною і професіоналам, які використовують у роботі кілька спалахів.
 
Кут розсіювання світла Nissin Speedlite Di600 становить від 14mm (з вбудованим ширококутним розсіювачем вбудований) до 70mm. Під час зйомки більш довгофокусним об'єктивом кут розсіювання залишиться 70 мм.
 
Голова спалаху піднімається вгору на 90 градусів, обертається на 270 градусів по горизонталі для створення відбитого освітлення. Спалах має відбивач для створення світла, що заповнює.
 
Система TTL-спалаху Di600 сумісна з системами E-TTL, E-TTLII для камер Canon, i-TTL для камер Nikon та ADI/P-TTL для камер Sony. Нова система TTL керує налаштуваннями спалаху більш точно та стабільно. Установки системи можна регулювати за допомогою функції компенсації TTL.
 
Модель Di600 підтримує функцію бездротового управління як ведений спалах. Ви можете створити будь-яку схему освітлення, маючи кілька зовнішніх спалахів.
 
Провідне число спалаху Nissin Speedlite Di600 дорівнює 44 у ISO 100 для фокусної відстані 105mm та 45 для фокусної відстані 35mm.
 
Спалах підтримує автоматичне масштабування – кут розподілу світла налаштовується автоматично для фокусної відстані об'єктива.
 
Налаштування спалаху швидко та точно реагують на рух об'єктива.
 
Доступний ручний режим керування.
 
Є функція підсвічування автофокусу, яка дозволяє працювати автофокус об'єктива навіть у темряві.
 
Енергозберігаюча система автоматично переводить спалах у сплячий режим, коли він не використовується протягом 5 хв. З режиму сну спалах виводиться моментально при натисканні кнопки затвора фотоапарата або будь-якої кнопки спалаху. Якщо пристрій не використовується протягом 60 хвилин, він автоматично вимикається.
 
Спалах має функцію запобігання ефекту червоних очей. 
 
Підтримується оновлення версії мікропрограми. 
 
 

Nissin Speedlite Di600 Canon (N073) - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Спалахи А також інші фототовари не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Спалах вигідно? Щоб простіше було підібрати Спалах, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Nissin і Ви побачите список з Спалахи Nissin. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими фірмами, наприклад Nikon. З'явилися під час замовлення Nissin Speedlite Di600 Canon (N073) Питання можна поставити нашому фахівцю. Фототехніку отримаєте Костянтинівці найшвидше.

Тип спалаху
Накамерна
Провідне число
44 м
Фокусна відстань
24-105мм
(16мм із ширококутним розсіювачем)
Синхронізація спалахів
i-TTL
Кут повороту головки
(вгору/вниз/по горизонталі)
Вгору 90 градусів,
вліво 90 градусів,
праворуч 180 градусів
Час перезаряджання
5 c
Автоматичне відключення
Так
Підсвічування автофокусу
Є
Дисплей
Світлодіодний
Сумісні моделі
Canon
живлення
4 x AA батареї
Розміри
74 x 134 x103 мм
Колір
Чорний
Країна виробництва
Китай
Країна реєстрації бренду
Японія
Вага
315 г