Falcon LHD-B628FS

Код товару: С000002633
Фото: Falcon LHD-B628FS

Нема в наявності

Ціна: 3 578 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Источник постоянного света для фото- и видеосъемки с квадратным софтбоксом 60х60.

В осветителе используются шесть ламп, имеющих каждая отдельный выключатель для контроля над интенсивностью светового потока.

Мощность светового потока отдельной лампы 150 Вт, суммарная максимальная мощность осветителя 900 Вт с шагом регулировки 150 Вт.

Цветовая температура 5500К +/-50К, что соответствует белому свету.

Благодаря софтбоксу освещение получается равномерное и мягкое и будет идеальным для сложной предметной съемки (где импульсные источники света будет тяжело настроить) и для съемки видеообзоров и блогов.

Осветитель питается от сети переменного тока 180-250В

Комплектация:

  • Осветитель с креплением на стойку, шестью патронами под лампы и креплением для софтбокса
  • Софтбокс 60х60
  • Флуоресцентные лампы - 6 шт.
  • Сетевой кабель

Falcon LHD-B628FS - в інет-каталозі abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно вибрати Постійне студійне світло або інші елементи фотототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Виберіть із каталогу Постійне студійне світло за низькою ціною? Щоб вам простіше було підібрати Постійне студійне світло, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Falcon і перед вами відкриються всі необхідні для вас Постійне студійне світло Falcon. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, випускають відомі фірми, наприклад Falcon. Виникли при замовленні Falcon LHD-B628FS Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Надсилання проводиться в Слов'янське у стислі строки.