Manfrotto Pixi Pink (MTPIXI-PK)

Код товару: С000003277
Фото: Manfrotto Pixi Pink (MTPIXI-PK)

Нема в наявності

Ціна: 571 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Manfrotto PIXI – идеальный мини-штатив для компактных, системных и любительских зеркальных фотоаппаратов. Он отлично справляется с фиксацией камер общим весом до 1 кг и позволяет получить четкие ночные снимки и удобство записи видео.

Кроме того PIXI выполнен в фирменном стиле Manfrotto, имеет удобный, простой и надежный механизм шаровой головки и ног. Ножки штатива выполнены из стали и снизу имеют резиновые накладки для установки, благодаря которым даже на гладких поверхностях штатив не скользит.

Рекомендованная нагрузка 650 г
Максимальная нагрузка 1 кг
Чехол отсутствует
Вес 200 г

Manfrotto Pixi Pink (MTPIXI-PK) - у віртуальному магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Штативи настольні або інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш віртуальний маркет abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Штатив настольний за вигідною ціною? Щоб вам простіше було вибрати Штатив настольний, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Manfrotto і Ви побачите список з Штативи настольні Manfrotto. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Можна не сумніватися як товар. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу розроблені лідируючими компаніями, наприклад Manfrotto. Якщо виникли при купівлі Manfrotto Pixi Pink (MTPIXI-PK) Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлення можна забрати в Києві в потрібні терміни.