Manfrotto MHXPRO-3W

Код товару: С000003344
Фото: Manfrotto MHXPRO-3W

У наявності

Ціна: 8 268 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

MHXPRO-3W – голова, побудована на базі відомої багатьом професійним фотографам голови 804RC2.
MHXPRO-3W також має три незалежні ступені свободи для максимально точного контролю композиції при зйомці природи, архітектурних будівель та панорам і керується трьома зручними ручками ергономічної форми. Шкіра вісь обертання має градуйовану шкалу для зручності налаштування композиції. Особливість цієї моделі у фрикційному механізмі, вбудованому в осі поздовжнього нахилу та портретного положення. Завдяки цьому механізму можна налаштувати головку так, щоб при повністю ослаблених основних затискачах камера не падала під власною вагою на петлях голови.
Швидкознімна площадка 200PL дозволяє швидко прикріпити камеру на штатив і так само швидко зняти. Система кріплення забезпечена запобіжником.
Голова виконана з легкого та міцного алюмінію, захищеного від корозії полімерним покриттям.
Комплектація:
  • Голова MHXPRO-3W
  • Інструкція англійською мовою

Manfrotto MHXPRO-3W - в онлайн-супермаркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно вибрати Штативні головки А також інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого віртуальний маркет abcphoto. Розгляньте каталог та виберіть Штативна головка З вигодами? Щоб правильно підібрати Штативна головка, за допомогою навігації. Введіть: Manfrotto і перед вами з'явиться Штативні головки Manfrotto. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Можна не перейматися якістю товарів. Всі товари, представлені в нашому магазині, створені відомими виробниками, наприклад Benro. З'явилися при покупці Manfrotto MHXPRO-3W Питання можна прояснити у наших фахівців. Фототовари можна отримати в Дніпродзержинське максимально швидко.

 

Тип 3D
Тип кріплення до штатива різьблення 3/8" з перехідником на різьблення 1/4"
Незалежна вертикальна вісь є
Нахил камери у портретне положення є
Матеріал алюміній
Швидкознімний майданчик є
Запобіжна система майданчика є
Висота 13 см
Максимальне навантаження 8 кг
Вага 1 кг