Novoflex MagicBall

Код товару: К000000452
Фото: Novoflex MagicBall

У наявності

Ціна: 16 509 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Кульова голова NOVOFLEX MagicBall. Навантаження до 10 кг! Виробництво Німеччина. Офіційна гарантія України 2 роки.

Особливістю є незвичайна конструкція голови. На відміну від класичної кульової голови, шар MagicBall жорстко кріпиться на штативну платформу, а вся конструкція з камерою обертається навколо нього. Це дає кілька важливих переваг. Практично необмежену позиціонування у всіх напрямках з кутом відхилення 120 ° в будь-якій площині. Відкрита конструкція кулі не дає накопичуватися різним забрудненням у вигляді пилу, піску тощо. які можуть зашкодити кулю. Немає необхідності у профілактиці та мастилі кулі, сухе тертя.

Завдяки винятковій якості та точності обробки матеріалів, ця кульова голова може застосовуватися практично у всіх областях фотографії, де в першу чергу необхідні висока швидкодія та точність. Фрикційний механізм дозволяє дуже точно налаштувати роботу голови з обладнанням різної ваги, а поворотна рукоятка моментально одним рухом жорстко зафіксувати його.

 

Novoflex MagicBall - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Штативні головки та інші елементи фототехніки не виходячи з квартири, відвідайте наш електронний маркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Штативна головка на кращих умовах. Щоб вам простіше було вибрати Штативна головка, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Novoflex і Ви побачите доступні для замовлення Штативні головки Novoflex. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фототовари з каталогу розроблені лідируючими компаніями, наприклад Novoflex. З'явилися під час замовлення Novoflex MagicBall Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Посилання прийде в Києві в необхідні терміни.

Технічні характеристики
 

Висота головки 105 мм
Горизонтальний поворот 360°
Майданчик 55х40 мм
Бічний нахил 120°
Фронтальний нахил 120°
Вага 0,92 кг
Максимальне навантаження до 10 кг
Тип штативної голівки кульова, діаметр кулі 60 мм