Schneider B+W 67mm 701 Graduated Grey 50% MRC F-Pro

Код товару: К000000517
Фото: Schneider B+W 67mm 701 Graduated Grey 50% MRC F-Pro

У наявності

Ціна: 4 403 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro 701 MRC Graduated ND 50% – градієнтний нейтрально-сірий фільтр 2Х кратної щільності (ND 0.3). Виконаний в оправі, що обертається. Це дозволяє змінювати орієнтацію
градуювання.
Призначений для затемнення певних ділянок зображення, що дозволяє залишити експозицію недоторканою в інших частинах зображення. Нейтрально-сірі світлофільтри призначені для зменшення світлового потоку, що проходить через лінзу. Їх використовують при зйомці яскравих об'єктів (небесних тіл, зварювання, блискавки тощо) та зйомці на довгих 
витримках у денний час.
 
 
   
 
Можливі наступні варіанти використання градуювання:
 - Градуювання зверху: використовується для затемнення верхньої частини кадру (найчастіше неба), з метою опрацювання деталей. Експозиція визначається сюжетно важливою частиною кадру нижньої частини (без неба), дані експозаміру задаються у ручному режимі. У результаті – добре експонований кадр із затемненням і відпрацюванням неба.   
- Градуювання знизу: експозиція визначається по небу або по яскравій ділянці у верхній частині кадру. Дані експозаміру встановлюються у ручному режимі. У результаті – добре експонований кадр з відпрацюванням неба та відпрацюванням нижньої частини кадру.
- Градуювання бічне: наприклад, зйомка кімнати (вікна збоку). Перепад яскравості вирівнюється, і деталі добре читаються як в освітлених ділянках, так і в тінях.

Багатошарове покриття MRC – це складна система покриття лінз B+W. MRC (multi resistant coating) – це 8-шаровий процес покриття скла, який зменшує відбиття, створює водостійкий шар (гідрофобне покриття) та забезпечує стійкість до подряпин.

Світлофільтр має професійну латунну оправу F-Pro із зовнішнім різьбленням для додаткових аксесуарів. Вироблено в Німеччині. 
Упаковка – пластиковий кейс для зберігання та транспортування. 
 
Покриття: MRC
Щільність: 0.3
Коефіцієнт фільтрації: 2X
Діаметри: 67
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь
 
 

Schneider B+W 67mm 701 Graduated Grey 50% MRC F-Pro - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно вибрати Фільтри фотоаксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto. Розгляньте каталог та виберіть Фільтр з хорошими знижками. Щоб правильно вибрати Фільтр, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Schneider B+W і Вам будуть запропоновані різні Фільтри Schneider B+W. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фототовари з каталогу створені світовими виробниками, наприклад Nikon. Якщо виникли під час підбору Schneider B+W 67mm 701 Graduated Grey 50% MRC F-Pro Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлену продукцію можна отримати в Кривому Розі в необхідні терміни.

Покриття: MRC
Щільність: 0.3
Коефіцієнт фільтрації: 2X
Діаметри: 67
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь