Schneider B+W 67mm UV MRC2 nano XS-Pro Digital

Код товару: К000000512
Фото: Schneider B+W 67mm UV MRC2 nano XS-Pro Digital

Нема в наявності

Ціна: 2 594 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Ультрафіолетовий професійний світлофільтр, спеціальна розробка Schneider для ширококутних Zoom об'єктивів, в надтонкій оправі (ідентична за призначенням фільтрам Slim).

Крім того, попереду фільтра є різьблення, для додаткових аксесуарів, таких як лінзи, кришки, бленди, чого раніше у виконанні Slim не було. Всі оправки XS-PRO Digital виготовляються з латуні з чорним матуванням, для запобігання відбиткам.

Унікальне покриття Multi Resistant Coated, розроблене Schneider Kreuznach, постачається у стандартній комплектації цифрових фільтрів B+W XS-Pro. Воно забезпечує відсутність відблисків, яскраві кольори та високу контрастність. Тільки Schneider лінзи та фільтри B+W захищаються цим багатошаровим просвітленням. Через своє дуже низького залишкового відображення, всього 0.5%, MRC покриття запобігає подвійним зображенням, які можуть бути викликані поверненням відбиття від датчиків.

У виконанні NANO випускаються лише 3 види фільтрів:

1) B+W XS-Pro Digital 010 UV-Haze filter MRC2 nano

2) B+W XS-Pro Digital 007 Прозорий фільтр MRC2 nano

3) B+W XS-Pro Digital Käsemann PL-C MRC2 NANO

Особливість XS-PRO MRC2 Nano – нове, що не має аналогів, мультипросвітлення із застосуванням нанотехнологій. В результаті:

1. Поліпшення розмаїття

2. Поліпшення кольору та кольоронасиченості

3. Підвищена гідрофобність

4. Підвищення міцності та легкість видалення забруднень.

Весь цикл виробництва світлофільтрів B+W Schneider, включаючи варіння скла, здійснюється на заводі Schneider Optische Werke у м. Bad Kreuznach.

Schneider B+W 67mm UV MRC2 nano XS-Pro Digital - у віртуальному магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Фільтри або інші елементи фотототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн магазин АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Фільтр З вигодами для себе? Щоб правильно підібрати Фільтр, за допомогою зручної навігації. Введіть: Schneider B+W і Ви побачите всі необхідні Фільтри Schneider B+W. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Можна не перейматися якістю товарів. Всі товари, представлені в нашому магазині, виробляють відомі фірми, наприклад Nikon. Якщо виникли під час підбору Schneider B+W 67mm UV MRC2 nano XS-Pro Digital Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлення заберіть у Олександрії в швидкі терміни.