Cokin P 125 L Gradual Tobacco T2-Light

Код товару: К000000482
Фото: Cokin P 125 L Gradual Tobacco T2-Light

У наявності

Ціна: 859 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Cokin Gradual Tobacco T2 Р125L - слабкий коричневий (тютюновий) градієнтний фільтр. Дуже плавний перехід від коричневого до прозорого. Перепад близько 1-го ступеня.

Кольорові градієнтні фільтри дають фотографу можливість більш гнучко підходити до процесу зйомки, незалежно від несприятливих погодних умов. Додавати креативу у свої фотографії. Внесення у зображення кольору дозволяє підняти загальну насиченість кольору кадру. Корисні також під час відеозйомки.

Світлофільтр Cokin Gradual Tobacco T2 Р125L застосовують для зйомки пейзажів, морських сюжетів, ландшафтів. Tobacco створює ефект бурі. Вони дають велику енергійність об'єктам у модельній фотографії та репортажах.

Фільтри Cokin мають квадратну форму, що дозволяє легко змінювати положення лінії переходу, лінію межі світлопоглинання. Дані кольорові фільтри Cokin можуть використовуватись спільно з іншими фільтрами Cokin серії P. При цьому обидва фільтри можна обертати на 180 градусів, а при використанні додаткового власника Cokin Р308 ще й обертати один одного. Це дозволяє досягати додаткових ефектів.

Світлофільтр для власників серії P.

Cokin P 125 L Gradual Tobacco T2-Light - на сайті магазину АВС Фото. Якщо потрібно замовити Система фільтрів Cokin та інші елементи фототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн-каталог АВС Фото. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Система фільтрів Cokin за гарною ціною? Щоб правильно вибрати Система фільтрів Cokin, за допомогою фільтрів. Введіть: Cokin і перед вами будуть Система фільтрів Cokin Cokin. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Як товари можна бути впевненими. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені відомими фірмами, наприклад Cokin. Якщо виникли під час підбору Cokin P 125 L Gradual Tobacco T2-Light Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Фототехніку отримаєте Житомирі своєчасно.