Cokin Z 662 Gradual Fluo Orange 1

Код товару: К000000503
Фото: Cokin Z 662 Gradual Fluo Orange 1

У наявності

Ціна: 1 437 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Градієнтний яскраво-жовтогарячий світлофільтр  Cokin Z 662 Gradual Fluo Orange 1  виготовлений з полімеру, одна половина прозора, а друга має плавний помаранчевий перехід. Дана модель має прямокутну форму, що дає можливість легко змінювати положення лінії переходу.
 
Фільтр чудово підходить для зйомки пейзажу та архітектури, що дозволяє додати оригінальності у фотозображення. Внесення у фотографію кольору дає можливість підняти загальну насиченість кольору кадру. Для того, щоб досягти додаткових ефектів, фільтр можна використовувати спільно з іншими фільтрами  Cokin серії Z-pro.

Cokin Z 662 Gradual Fluo Orange 1 - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно вибрати Система фільтрів Cokin або інші фотоаксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в електронний магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Система фільтрів Cokin за економною ціною? Щоб правильно підібрати Система фільтрів Cokin, Скористайтеся навігацією. Введіть: Cokin і перед вами з'явиться все Система фільтрів Cokin Cokin. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість товарів можна не турбуватися. Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими брендами, наприклад Cokin. З'явилися під час замовлення Cokin Z 662 Gradual Fluo Orange 1 Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Доставка проводиться Броварах у стислі строки.

Серія: Cokin Z-Pro
Тип: Градієнтний:Кольоровий