Meike Canon 430c

Код товару: К000000518
Фото: Meike Canon 430c

У наявності

Ціна: 4 260 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  
 
Спалах Meike Canon 430c - надійний, якісний і зручний TTL фотоспалах професійного рівня. Спалах має міцний легкий корпус із металевим гарячим черевиком. Модель має енергозберігаючий режим, що дає змогу більш тривалої роботи. Також спалах оснащений захистом від перегріву для забезпечення надійності пристрою. Великий кут огляду дозволяє робити якісні знімки як у маленькій студії, так і на вулиці.
 
У комплекті зі спалахом є спеціальна підставка, завдяки чому спалах можна встановити як безпосередньо на камеру, так і будь-яку горизонтальну поверхню. Незважаючи на велику потужність, Meike Canon 430c споживає малу кількість енергії акумулятора, а зручний відсік батареї дозволяє швидко замінити елементи живлення в будь-яких умовах. Завдяки простому та інтуїтивно зрозумілому управлінню та дисплею цей спалах забезпечує швидку роботу без додаткових витрат часу. Маленький, зручний, легкий та мобільний, спалах Meike Canon 430c дозволяє робити якісну зйомку на професійному рівні де завгодно і коли завгодно. Спалах має регулювання яскравості та потужності для зйомки при будь-якому освітленні. Завдяки швидкій перезарядці Ви не пропустите жодного Важливого моменту.
 
 

Meike Canon 430c - в онлайн-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно замовити Спалахи фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш віртуальний маркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Спалах за доступною ціною. Щоб легко підібрати Спалах, за допомогою фільтрів. Введіть: Meike І Ви побачите перелік з Спалахи Meike. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Можна не сумніватися як товар. Вироби, які можна купити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Canon. З'явилися під час замовлення Meike Canon 430c Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Фототехніку отримаєте Кам'янець-Подільському якомога швидше.

Виробник
Meike
розстрочка
 
Кредит, 4 місяці, 6 місяців, 8 місяців, 15 місяців
Провідне число
42м
Параметри для провідного числа
ISO 100
Час перезаряджання
3 c
Кріплення
На черевику
Режими роботи
TTL, E-TTL II
Тривалість спалаху
1 с
Кут повороту нагору
90°
Кут повороту по горизонталі
270°
Елементи живлення
4 x AA
Число спрацьовувань від одного комплекту батарей
100 – 1500
Кути освітлення
24 – 105 мм
Сумісні камери
Canon
Кількість ламп в одному спалаху
1
Докладніше про сумісні камери
Canon 1D Mark IV / 1D Mark III / 1D Mark II N / 1D Mark
II / 5D Mark II / 7D / 5D / 50D / 40D / 30D / 20D / 10D /
550D (Rebel T2i) / 500D (Rebel T1i) / 450D Rebel XSi)
/ 400D (Rebel XTi) / 350D (Rebel XT) / 430D (Rebel X) /
1000D (Reb
Кількість спалахів у комплекті
1
Комплектація
Спалах, чохол, фірмова упаковка, підставка для
встановлення на поверхнях
Вага
275 г
Розміри (В х Ш х Д)
75x59x165 мм
Тип спалаху
Звичайна