Sony Гибкое крепление AKA-SM1 с поводком для экшн-камер Sony (AKASM1.SYH)

Код товару: С000003469
Фото: Sony Гибкое крепление AKA-SM1 с поводком для экшн-камер Sony (AKASM1.SYH)

Нема в наявності

Ціна: 1 249 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Съемка приключений

Лучшее место для съемки приключений на Action Cam. С помощью гибкого крепления для водных видов спорта Вы можете закрепить свою фотокамеру на доске для серфинга или каяке.

Прочное крепление камеры для съемки активного спорта

Легкий комплект крепления имеет четыре гибких лапки и большое основание для прочной фиксации. Даже если камера случайно выпадет из кронштейна, дополнительный поводок не позволит ей потеряться.

Выбирайте угол

Наслаждайтесь видом или полной перспективой на реку или море. Закрепив камеру, Вы можете выбрать угол съемки Action Cam до 90 градусов.

 

Sony Гибкое крепление AKA-SM1 с поводком для экшн-камер Sony (AKASM1.SYH) - на сайті АВС Фото. Якщо потрібно придбати Аксесуари для екшн камер фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн-супермаркет abcphoto. Розгляньте асортимент та виберіть Аксесуар для екшн камер за вигідною ціною? Щоб легко підібрати Аксесуар для екшн камер, за допомогою навігації. Введіть: Sony і Ви побачите, які доступні для замовлення Аксесуари для екшн камер Sony. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фототовари з каталогу створені перевіреними компаніями, наприклад . Якщо з'явилися при підборі Sony Гибкое крепление AKA-SM1 с поводком для экшн-камер Sony (AKASM1.SYH) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Посилку отримаєте Костянтинівці в необхідні терміни.