Kenko 30.5mm E-CPL

Код товару: С000003560
Фото: Kenko 30.5mm E-CPL

Нема в наявності

Ціна: 299 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Підсилює колірну гаму та контраст
 
Даний світлофільтр необхідно використовувати для усунення небажаних відбитків та відблисків. Також з його допомогою можна підвищити насиченість кольору фото, наприклад, зробити темніше синій колір неба, щоб виділити білі хмари, або усунути небажані відображення і відблиски від неметалічних поверхонь, зокрема води або скла.
Фільтр також збільшує контрастність пейзажу за наявності атмосферного серпанку. Модель C-PL не змінює загальний колірний баланс знімка і підходить для використання з сучасними дзеркальними фотокамерами, в системі фокусування яких використовуються напівзеркала, що викликають поляризацію світла.
Компенсація експозиції: 3-4, 1 2/3 або 2 ступені.
 
- DMC - Цифрове мультипросвітлення скорочує можливість появи паразитних світлових явищ, викликаних відбитим від поверхні матриці світлом.
- BAF - Алюмінієва оправа з чорною матовою поверхнею не викликає бічних відбитків.
- BRG - На торець скла, що використовується в серії PRO1D, нанесено спеціальне вугільне чорне покриття, яке знижує ризик виникнення відбиття від торцевої поверхні скла.
- LPF - Вузька оправа дозволяє використовувати фільтр із ширококутними об'єктивами, не викликаючи ефекту віньєтування. Кришка об'єктива може надягати прямо на фільтр.
- KEF - Зубчаста поверхня оправи забезпечує надійний ухват пальців за оправу, що дозволяє швидше надягати та знімати фільтр з об'єктива.
- UVC - Пластиковий кейс захищає поверхню фільтра від ультрафіолетових променів, продовжуючи тим самим термін служби вашого фільтра.

Kenko 30.5mm E-CPL - в онлайн-маркеті abcphoto. Якщо потрібно замовити Фільтри або інші аксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Фільтр за вигідною ціною? Щоб легше було підібрати Фільтр, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Kenko і Ви побачите доступні для замовлення Фільтри Kenko. У нас вибрати фототовари найпростіше. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фототовари, представлені у нас, створені відомими виробниками, наприклад Schneider B+W. З'явилися під час замовлення Kenko 30.5mm E-CPL Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Посилання прийде в Києві без затримок.

Діаметр, мм
30.5
Матеріал оправи
Алюміній
Товщина оправи, мм
5
Просвітлення
Цифрове мультипросвітлення DMC
Рівень просвітлення
4
Світловідображення
1% і менше
Скло
Оптичне скло
UV-cut ефект
Ні
Товщина скла, мм
2.4
Колір скла
Сірий
Чорнення грані скла
Є