Kenko 30mm E-CPL

Код товару: С000003561
Фото: Kenko 30mm E-CPL

У наявності

Ціна: 312 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Підсилює колірну гаму та контраст
 
Даний світлофільтр необхідно використовувати для усунення небажаних відбитків та відблисків. Також з його допомогою можна підвищити насиченість кольору фото, наприклад, зробити темніше синій колір неба, щоб виділити білі хмари, або усунути небажані відображення і відблиски від неметалічних поверхонь, зокрема води або скла.
Фільтр також збільшує контрастність пейзажу за наявності атмосферного серпанку. Модель C-PL не змінює загальний колірний баланс знімка і підходить для використання з сучасними дзеркальними фотокамерами, в системі фокусування яких використовуються напівзеркала, що викликають поляризацію світла.
Компенсація експозиції: 3-4, 1 2/3 або 2 ступені.

- DMC - Цифрове мультипросвітлення скорочує можливість появи паразитних світлових явищ, викликаних відбитим від поверхні матриці світлом.

- BAF - Алюмінієва оправа з чорною матовою поверхнею не викликає бічних відбитків.
- BRG - На торець скла, що використовується в серії PRO1D, нанесено спеціальне вугільне чорне покриття, яке знижує ризик виникнення відбиття від торцевої поверхні скла.
- LPF - Вузька оправа дозволяє використовувати фільтр із ширококутними об'єктивами, не викликаючи ефекту віньєтування. Кришка об'єктива може надягати прямо на фільтр.
- KEF - Зубчаста поверхня оправи забезпечує надійний ухват пальців за оправу, що дозволяє швидше надягати та знімати фільтр з об'єктива.
- UVC - Пластиковий кейс захищає поверхню фільтра від ультрафіолетових променів, продовжуючи тим самим термін служби вашого фільтра.

Kenko 30mm E-CPL - на кращому сайті abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Фільтри А також інші фототовари не покидаючи вдома, відвідайте наш віртуальний маркет АВС Фото. З асортименту підберіть Фільтр за гарною ціною? Щоб легше було підібрати Фільтр, за допомогою фільтрів. Введіть: Kenko і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фільтри Kenko. Як бачите, все досить просто. Не варто сумніватися як товари. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені найкращими світовими виробниками, наприклад Canon. Виникли при покупці Kenko 30mm E-CPL Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлення можна отримати Дніпропетровське в необхідні терміни.

Діаметр, мм
30
Матеріал оправи
Алюміній
Товщина оправи, мм
5
Просвітлення
Цифрове мультипросвітлення DMC
Рівень просвітлення
4
Світловідображення
1% і менше
Скло
Оптичне скло
UV-cut ефект
Ні
Товщина скла, мм
2.4
Колір скла
Сірий
Чорнення грані скла
+