Kenko 49mm MC UV Digital

Код товару: С000003578
Фото: Kenko 49mm MC UV Digital

Нема в наявності

Ціна: 436 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Багатоцільовий фільтр для сонячної погоди
 

Ультрафіолетовий фільтр серії MC не пропускає ультрафіолетового проміння, роблячи знімок чітким і контрастним. Фільтр сумісний із цифровими камерами та класичними камерами, що використовують чорно-білу та кольорову плівку.

УФ-промені - це та причина, через яку знімки, зроблені на відкритому повітрі в горах або на морі, страждають від ефекту серпанку і можуть здаватися нечіткими. Для підвищення контрастності та яскравості фотографій, зроблених у подібних умовах, використовуються ультрафіолетові світлофільтри.

- BAF - Алюмінієва оправа з чорною матовою поверхнею не викликає бічних відбитків.

- BRG - На торець скла, що використовується в серії PRO1D, нанесено спеціальне вугільне чорне покриття, яке знижує ризик виникнення відбиття від торцевої поверхні скла.

- LPF - Вузька оправа дозволяє використовувати фільтр із ширококутними об'єктивами, не викликаючи ефекту віньєтування. Кришка об'єктива може надягати прямо на фільтр.

- KEF - Зубчаста поверхня оправи забезпечує надійний ухват пальців за оправу, що дозволяє швидше надягати та знімати фільтр з об'єктива.

- UVC - Пластиковий кейс захищає поверхню фільтра від ультрафіолетових променів, продовжуючи тим самим термін служби вашого фільтра.

 

 

Kenko 49mm MC UV Digital - в онлайн-каталозі АВС Фото. Якщо терміново потрібно вибрати Фільтри А також інші фотоаксесуари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш онлайн-маркет abcphoto.com.ua. З асортименту підберіть Фільтр за низькою ціною? Щоб легко підібрати Фільтр, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Kenko і перед вами будуть усі Фільтри Kenko. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. За якість товарів можна не турбуватися. Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими виробниками, наприклад Marumi. Виникли при підборі Kenko 49mm MC UV Digital Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Товари заберіть в Олександрії без затримок.

 
Діаметр, мм
49
Матеріал оправи
Алюміній
Товщина оправи, мм
4.2
Просвітлення
Мультипросвітлення MC
Рівень просвітлення
4
Світловідображення
1% і менше
Скло
Оптичне скло
UV-cut ефект
Є
Товщина скла, мм
2.0
Колір скла
Жовтит (рівень жезти середній)
Чорнення грані скла
Є