Manfrotto MVH500AH Fluid Video Head with flat base

Код товару: К000000550
Фото: Manfrotto MVH500AH Fluid Video Head with flat base

У наявності

Ціна: 8 445 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

        
 
Manfrotto MVH500AH – це легка голова з розширеною платформою для камер HDSLR. Вона має ковзний майданчик, який допомагає збалансувати камеру при зміні об'єктива.
 
Професійна голова початкового рівня забезпечує плавність рухів та точне керування обладнанням вагою до 5 кг. Це компактна голова вийшла на зміну голові Manfrotto 701HDV. Дана голова оснащується професійними гідравлічними рівнями по осях панорамування та нахилу, що гарантують плавність, контроль та точність кожного руху камери. Швидше, простіше та безпечніше у використанні: бічний фіксатор дозволяє камері з QR майданчиком швидко фіксуватися на голові зверху, замість необхідності вирівнювання та висування ззаду. Жодні допоміжні фіксатори не потрібні. Система бічного фіксатора також дозволяє швидше та простіше підняти та зняти камеру з голови.
Голова має контрбаланс на 2,4 кг, але здатна тримати обладнання вагою до 5 кг. Для встановлення монітора перегляду або іншого допоміжного обладнання є один роз'єм 3/8” Easy Link. Модель MVH500AH має плоску основу, що дозволяє ставити її на гібридні фото/відеоштативи, традиційні фото штативи, слайдери, моноподи чи інші види опор.
 
Особливості:
- Професійна рідинна система важелів для панорамування
- Система контрбалансу для нахилів
- Рухомий майданчик для швидкого встановлення та роботи
- Плоска база штатива для різноманітних з'єднань
- Просте з'єднання із зовнішніми аксесуарами
 
        
 

Manfrotto MVH500AH Fluid Video Head with flat base - в онлайн-супермаркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно купити Штативні головки А також інші фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн-маркет АВС Фото. З асортименту виберіть Штативна головка за економною ціною? Щоб простіше було підібрати Штативна головка, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Manfrotto і Ви побачите всі необхідні Штативні головки Manfrotto. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Manfrotto. З'явилися при покупці Manfrotto MVH500AH Fluid Video Head with flat base Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Посилання прийде в Україні без затримок.

Тип
Штативна головка
Призначення
Відео
Тип голівки
Відео
Робоча висота голівки
9.5 см
Безпечне корисне навантаження
5 кг
Передній нахил
-70 ° / +90 °
Панорамне обертання
360°
Пухирцевий рівень
Є
Швидкознімний майданчик
Є
Матеріал корпусу
Алюміній
Комплектація
Штативна головка Manfrotto MVH500AH
Швидкознімний майданчик Manfrotto 500PLONG
Вага
930 г
Країна виробництва
Італія