Nikon SB-500 (FSA04201)

Код товару: С000003810
Фото: Nikon SB-500 (FSA04201)

Нема в наявності

Ціна: 10 090 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Портативний та простий в експлуатації спалах Speedlight , сумісний з цифровими дзеркальними фотокамерами Nikon, деякими фотокамерами COOLPIX та системою креативного освітлення Nikon . Вбудована світлодіодна лампа високої інтенсивності ідеально підходить для відеозйомки.

За допомогою цього компактного та легкого спалаху дуже просто керувати якістю та напрямком світла. На передній панелі цього спалаху Speedlight компанія Nikon вперше встановила світлодіодну лампу високої інтенсивності, яка ідеально підходить для відеозйомки та створення фотографій крупним планом. Спалах SB-500сумісна з системою креативного освітлення Nikon та забезпечує бездротове керування кількома спалахами.

Компактний спалах Speedlight i-TTL: сумісний із цифровими дзеркальними фотокамерами формату FX і DX, фотокамерами COOLPIX, які оснащені гарячим черевиком, та системою креативного освітлення Nikon.

Вбудована світлодіодна лампа: світлодіодна лампа високої інтенсивності (100 лк), розташована на передній панелі спалаху, сприяє ідеальній зйомці відеороликів. Світлодіодна лампа охоплює кут зору об'єктива з фокусною відстанню 24 мм (формат FX) та забезпечує чудове відтворення кольору.

Простота управління:відмінна ергономіка у поєднанні із зрозумілими елементами управління, розташованими на задній панелі. Додаткові функції та режим спалаху можна налаштувати за допомогою меню, яке у фотокамері вмикається автоматично після приєднання спалаху SB-500.

Провідне число: 24 (м, 100 одиниць ISO), покриває кут зору об'єктива з фокусною відстанню 24 мм (формат FX).

Портативність: компактна та легка конструкція, живлення від двох батарей типорозміру AA.

Універсальність/напрямок світла: головку спалаху можна піднімати під кутом до 90° та повертати вліво або вправо на 180°. Спрямуйте потік світла під потрібним кутом, щоб зробити художні знімки або збалансувати експозицію під час зйомки у складних умовах.

Сумісність із системою креативного освітлення Nikon: спалах SB-500 може працювати як провідний для декількох спалахів, встановлених не на фотокамері, якщо у фотокамері, на якій вона встановлена, передбачений режим керування для вбудованого спалаху.

Nikon SB-500 (FSA04201) - в електронному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Спалахи або інші аксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш електронний каталог abcphoto. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Спалах З вигодами? Щоб не витрачати час на вибір Спалах, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Nikon і Ви побачите доступні для замовлення Спалахи Nikon. У нас вибрати фототовари найпростіше. Не варто сумніватися як товари. Всі фототовари, представлені у нас, створені відомими фірмами, наприклад Sony. Якщо виникли під час вибору Nikon SB-500 (FSA04201) Запитайте наших професійних менеджерів. Доставка проводиться Україні якомога швидше.

Електронна конструкція Автоматичний біполярний транзистор із ізольованим затвором (IGBT) та послідовна схема
Провідне число 24 (100 одиниць ISO, м, 23 °C)
Ефективна відстань зйомки зі спалахом (У режимі управління спалахом i-TTL) від 0,6 до 20 м; змінюється залежно від чутливості ISO та діафрагми об'єктива
Режим спалаху Управління спалахом i-TTL, ручне керування спалахом
Фотозйомка з кількома спалахами Покращене бездротове керування (режим керування / керований режим)
Сумісні фотокамери Цифрові дзеркальні фотокамери Nikon (формат FX/DX Nikon) (крім серії D1 і D100) Плівкова дзеркальна фотокамера Nikon F6 Фотокамери COOLPIX, сумісні з системою креативного освітлення (A, P7800, P7700, P7100, P700, P7000 спалахом i-TTL (P5100, P5000, E8800, E8700 та E8400)
Кут підсвічування Покриває кут зору об'єктива 24 мм (формат FX) або 16 мм (формат DX)
Освітлення відбитим світлом Головка спалаху піднімається під кутом від 0 до 90° та фіксується в положеннях 0°, 60°, 75° та 90°. Головка спалаху повертається по горизонталі на 180 ° вліво і вправо і фіксується в положеннях 0 °, 30 °, 60 °, 75 °, 90 °, 120 °, 150 ° і 180 °
Джерело живлення Використовуються дві батареї типорозміру АА однієї марки наступних типів: лужні батареї LR6 (тирозміру АА) на 1,5 В, нікель-металгідридні акумуляторні батареї HR6 (типорозміру АА) на 1,2 В.
Індикатор готовності спалаху Повна зарядка: світиться. Індикатор попередження: повільно блимає
Тривалість імпульсу спалаху (прибл.) 1/1100 с при повній потужності
Інші функції Захист від перегріву, оновлення прошивки
Фіксатор ніжки кріплення спалаху Забезпечує надійне прикріплення спалаху SB-500 до черевика для приладдя фотокамери за допомогою затискної пластини та стопорного штифта, що запобігають випадковому від'єднанню.
Розміри (Ш x В x Д) Прибл. 67 x 114,5 x 70,8 мм
Вага Прибл. 273 г із двома лужними батареями типорозміру АА Прибл. 226 г (тільки корпус)
Приладдя в комплекті Підставка для спалаху Speedlight AS-23, м'який чохол SS-DC2