Walther UK-273 Babyalbum Classic Bear 60 pages

Код товару: С000001661
Фото: Walther UK-273 Babyalbum Classic Bear 60 pages

Нема в наявності

Ціна: 1 000 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Традиционный фотоальбом на 60 страниц.

Фотографии в этот альбом необходимо крепить с помощью фотоскотча. Можно разместить фото в различном положении и если размер позволяет – можно совмещать фото нескольких форматов на одной странице.

Между бумажными страницами фотоальбома есть вставка из тонкого пергамента – для того чтобы фотографии не терлись друг о друга.

Материал изготовления обложки - прессованный картон и ткань.

Размер обложки (Ш/В) - 280х305 мм.

Walther UK-273 Babyalbum Classic Bear 60 pages - в онлайн-супермаркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Фотоальбоми А також інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нас віртуальний маркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Фотоальбом на вигідних умовах. Щоб легко було підібрати Фотоальбом, скористайтеся зручною системою. Введіть: Walther і Вам будуть показані всі Фотоальбоми Walther. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фотоаксесуари з нашого каталогу виробляють відомі компанії, наприклад UFO. Виникли при виборі Walther UK-273 Babyalbum Classic Bear 60 pages Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлення отримаєте Кременчуці максимально швидко.