Arsenal Серветки для чищення оптики 50шт (ARS-2032-50P)

Код товару: С000002585
Фото: Arsenal Серветки для чищення оптики 50шт (ARS-2032-50P)

Нема в наявності

Ціна: 52 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Arsenal ARS-2032-50P це одноразові паперові ультратонкі серветки для чищення лінз, фільтрів та інших оптичних елементів.

Рекомендується використовувати для видалення пилу та відбитків пальців з поверхні лінз фото або відео камер, біноклів, телескопів та мікроскопів.

Щоб зробити очищення лінзи, потрібно круговими рухами, без натискання, протерти серветкою всю поверхню лінзи по колу.

Повторювати процедуру поки забруднення не буде видалено.

Arsenal Серветки для чищення оптики 50шт (ARS-2032-50P) - в електронному магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно вибрати Засоби для чищення оптики або інші елементи фотототехніки не встаючи з дивана, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto. Розгляньте каталог і підберіть Засіб для чищення оптики на вигідних умовах. Щоб швидко підібрати Засіб для чищення оптики, за допомогою зручної навігації. Введіть: Arsenal і Вам будуть запропоновані різні Засоби для чищення оптики Arsenal. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. За якість деталей можна не хвилюватися. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Marumi. Якщо з'явилися при підборі Arsenal Серветки для чищення оптики 50шт (ARS-2032-50P) Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлення заберіть у Слов'янське найшвидше.