Benro A48FDS4

Код товару: К000000567
Фото: Benro A48FDS4

У наявності

Ціна: 5 600 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Монопод Benro A48TDS4 виконаний з магній-алюмінієвого сплаву та комплектується відеоголовкою Benro S4. Дана модель призначена для відеокамер та фотоапаратів вагою до 4 кг і забезпечує хорошу стійкість та плавний хід у професійній відеозйомці у польових умовах.

особливості:

  • Лапки на шарнірному з'єднанні в основі монопода для додаткової жорсткості.
  • Чотирьохсекційна нога із затискачами-кліпсами.
  • Кистовий страхувальний ремінь.
  • Відеоголовка з плавним ходом та швидкознімним майданчиком.
     

Benro A48FDS4 - в онлайн-супермаркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно замовити Моноподи або інші елементи фотототехніки не встаючи з дивана, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. Розгляньте асортимент та підберіть Монопод за бюджетною ціною? Щоб легко було підібрати Монопод, за допомогою навігації. Введіть: Benro і Вам будуть запропоновані різні Моноподи Benro. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі товари, представлені в нашому магазині, випускають відомі виробники, наприклад Benro. Якщо з'явилися при підборі Benro A48FDS4 Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Кропивницькому якомога швидше.

Характеристики моноподу A48FD:
Максимальне навантаження: 4кг
Вага: 1.9кг
Висота в складеному стані: 68см
Максимальна робоча висота: 184см Кількість
секцій: 4
Матеріал: алюмінієво-магнієвого сплаву

Характеристики голови Benro S4: Максимальне навантаження : 400к . QR6 (сумісна з Manfrotto 501PL) Нахил: +90°/-75° Панорамування: 360° Різьбові з'єднання: 1/4, 3/8 дюйма Матеріал: Магній Комплектація Benro A48TDS4 (KIT): монопода Benro A48TD голова Benro S4 та транспортування комплект регулювального інструменту