Kenko PRO1 D R-Cross Screen 55mm

Код товару: С000004035
Фото: Kenko PRO1 D R-Cross Screen 55mm

У наявності

Ціна: 295 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Kenko PRO1D R-CROSS SCREEN 55mm (235570) Промінь фільтра R-CROSS SCREEN додає до особливо сильних джерел світла на зображенні 4-х променеві "зірочки", надаючи знімку романтичну атмосферу. Фільтр ефективний для нічних зйомок із безліччю джерел світла у кадрі.
 
Дозволить Вам створити ефектні «зірки» навколо будь-якого точкового джерела світла, що потрапив у кадр. На поверхні скла світлофільтрів серії R-CROSS витравлено мініатюрні паралельні та перпендикулярні лінії, які прикрашають кожне джерело світла у кадрі чотирма (фільтр R-Cross Screen) променями.


 

Kenko PRO1 D R-Cross Screen 55mm - в онлайн-супермаркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Фільтри А також інші елементи фототехніки не виходячи з квартири, відвідайте наш віртуальний маркет АВС Фото. Розгляньте пропозиції та підберіть Фільтр З вигодами? Щоб правильно підібрати Фільтр, за допомогою фільтрів. Введіть: Kenko і перед вами будуть усі Фільтри Kenko. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Можна не перейматися якістю товарів. Товари, які можна купити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Nikon. З'явилися при виборі Kenko PRO1 D R-Cross Screen 55mm Питання можна уточнити у наших фахівців. Фототехніку отримаєте Україні якомога швидше.

Модель
PRO1D R-CROSS SCREEN 55mm
Артикул
235570
Виробник
Kenko
Тип
променевий
Діаметр різьблення
55 мм
Корекція кольору
ні